Szerkesztő: Simon Zoltán
2018. 08. 26. 12:00

A PSG verte meg a veszprémiek mai ellenfelét.

 "Ma, 15:00-kor a harmadik helyért lép pályára a Telekom Veszprém, akinek ellenfele a HC Meshkov Breszt lesz a strasbourgi Eurotournoi felkészülési tornán. A mérkőzést nem közvetíti televízió.

 
A Veszprém és a Breszt a tavalyi Bajnokok Ligája csoportkörében találkoztak utoljára. Az idegenbeli meccsen 3 góllal, 26:29-re győzött a Veszprém, míg a hazai visszavágón nagyarányú, 12 gólos vereséget mért a Bresztre a bakonyi gárda. A 34:22-re megnyert mérkőzésen Momir Ilic volt a legjobb góllövő, aki összesen 8 alkalommal talált az ellenfél kapujába.
 

A Breszt a Bajnokok Ligája B csoportjában küzdött a legjobb 16 közé jutásért. A lejátszott 14 találkozóból 4 győzelem, 2 döntetlen és 8 vereség született. A 4 nyert meccséből egyet a PSG ellen szerzett. Az utolsó előtti fordulóban, hazai pályán lepték meg a francia sztárcsapatot, és nyertek 1 góllal 29:28-ra. Azon az összecsapáson Petar Djordjic 10 gólt szerzett. A csoportból végül sikerült továbbjutnia a fehéroroszoknak, azonban a nyolcaddöntőben a Nantes jobbnak bizonyult. A Bajnokok Ligájában a legjobb góllövőjük Petar Djordjic volt 61 góllal.
 

A strasbourgi tornán egy vereséggel kezdett a Breszt, a PSG tudta megverni őket. A második mérkőzésen azonban legyőzték a Vardar Szkopjét 10 góllal, így a csoport második helyén végeztek.
 
A Veszprém tegnap a Montpellier-vel találkozott, és maradt alul 4 góllal. Ezen a mérkőzésen is Dragan Gajic volt a legeredményesebb, ismét 7 találattal.
 
Ezúton is köszönjük azoknak a Szurkolóknak, akik a helyszínen bíztatták a fiúkat ezen a hétévégén, és reméljük, hogy mai napra is kitart a hangjuk!"

Legfrissebb híreink


Élő eredmények