Elúszott Tokió? Vereség Montenegrótól is

Számtalan technikai hiba, és a gyenge átlövőjáték miatt nem volt esélyünk Radicevicék ellen.


A magyar női kézilabda válogatott ezúttal nem ragadt be az első tíz percben, az első félidőben bátran játszottunk, sokáig vezettünk, de a félidő legvégén Radicevic góljával 13-12-re Montenegró vezetett a félidőben. 
 

A második félidőt is Monenegró kezdte jobban, 17-14-es vezetésüknél Kim Rasmussen időt kért, ami jót is tett a csapatnak. Lukács Viktória találataival, már döntetlenre álltunk a 45. percben. Sőt, Schatzl ötödik góljával már vezettünk, de Jaukovic egyenlített. (18-18)

Izgalmas, fordulatokban gazdag mérkőzést játszott válogatottunk. Az 50. percben Lukács ötödik találatával, már 20-20 volt az állás.A végét azonban Montenegró bírta jobban. Jaukovic góljaival Montenegró ismét vezetett az 56. percben már két góllal. Egy perccel később Schatzl újabb góljával egyre jöttünk fel, de Katarina Bulatovic találata jött válaszul, így 25-23 lett az állás Montenegró javára.  Az 59. pecben Klujber góljával feljöttünk egyre, de ez sem segített. Kim Rasmussen együttese komoly bajba került ezzel a vereséggel. 

A mieink holnap Szenegál ellen folytatják.

Fotó: keziszövetség.hu

Magyarország-Montenegró 24-25 (12-13)

Sport365.hu - A "kézilabda istene" tartozik nekünk. Kezdődik a kézi vb! - Exkluzív

A szombaton kezdődő női kézilabda-világbajnokság előtt Németh Andrással, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányával beszélgettünk. Németh András hangsúlyozta, hogy a válogatott mindenben megváltozott az elmúlt négy évhez képest. A szakember elmondta azt is, hogy miben látja az alapvető különbséget a régi és a mostani felkészülési rendszer között.

 

 

Videók