A szurkolók fokozatos visszatérését támogatja az MKSZ

A szövetség elkötelezett abban, hogy a női Magyar Kupa négyes döntőt, valamint a női kézilabda BL Final Fourját is nézők előtt bonyolítsák le.


A magyar férfi kézilabda-válogatott szombati mérkőzése még zárt kapus lesz, vagyis a horvátok elleni Eurokupa-összecsapást nézők nélkül rendezik meg Veszprémben.

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) pénteken közleményben jelezte, hogy a szurkolók fokozatos visszatérését támogatja és az új kormányrendelet hatályba lépésének várható napján - szombaton 14.10-től - sorra kerülő meccsig túl rövid az idő az előkészületekre.

Az MKSZ ugyanakkor elkötelezett abban - olvasható a tájékoztatásban -, hogy a csapatok biztonságának megtartásával szurkolók részvétele mellett bonyolítsa le a női Magyar Kupa május 15-16-i veszprémi négyes döntőjét, valamint a május 29-30-i budapesti női Bajnokok Ligája Final Fourt.

Egyúttal közölte, hogy hamarosan tájékoztatja a közvéleményt a két esemény látogathatóságának lehetőségeiről, utóbbi esemény kapcsán az Európai Kézilabda Szövetséggel is egyeztetéseket folytat.

Borítókép: Facebook.com/ Telekom Veszprém Handball Team 

Videók