Hidegrázós videóval hangolnak a veszprémiek a Final Fourra

A Kielen át vezethet az út a döntőbe.


December 28-án este elrajtol a férfi kézilabda Bajnokok Ligájának 2019/2020-as szezonjának négyesdöntője. Az elődöntősök közt immár hatodszor szerepel a Telekom Veszprém együttese is. A magyar gárdán kívül a THW Kiel, a PSG és a Barcelona küzdhet majd a trófeáért.

A legfényesebb érem megszerzéséhez elsőként a német THW Kiel együttesét kell legyőznie a veszprémieknek. Az Építők jó előjelekkel vághatnak neki az elődöntőek, hiszen idén egy döntetlen és egy fölényes győzelem az eddigi mérlegük a német alakulattal szemben.

Bár a koronavírus miatt a felejthetetlen meccshangulat a lelátókon ezúttal elmarad, azért nem kell bánkódnia a rajongóknak. A csapat legújabb videójával már a mérkőzés előtt hangolódhatnak, és újra átélhetik a Final Fourhoz vezető út legszebb pillanatait.

 

A lenyűgöző képsorokon megelevenednek a szezon legszebb gólja, de a sorsdöntő védéseket is újra átélhetik a megtekintők.

Ezt követően pedig már nem is lesz más dolga a rajongóknak, mint hogy minden erejüket összegyűjtve győzelembe űzzék csapatukat.

A THW Kiel – Telekom Veszprém összecsapás 20:30-kor kezdődik, míg az elődöntő másik találkozójára 18:00-kor kerül sor.
 

Borítókép: Martin Rose/Getty Images

 

Videók