JÉGKORONG

Senki sem bírt a Jegesmedvékkel: címvédés!

A DVTK Jegesmedvék csapata megvédte címét a jégkorong MOL Ligában, miután a döntő negyedik mérkőzésén 5-2-re legyőzte a MAC Budapestet a Tüskecsarnokban. A miskolciak ezzel összesítésben 4-0-ra nyerték a párharcot, és másodszor diadalmaskodtak a MOL Ligában.

Hitchcocki végjáték a hokidöntő 2. felvonásán

A címvédő DVTK Jegesmedvék csapata 0-3-ról fordítva hosszabbítás után 5-4-re legyőzte a vendég MAC Budapestet a jégkorong MOL Liga döntőjének második, vasárnapi mérkőzésén. Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása így 2-0, folytatás szerdán a Tüskecsarnokban.

Agyvérzése után stresszmentes életet kell élnie a szapporói hősnek

A múlt szombaton stroke-ot kapott Peterdi Imre, a Dunaújvárosi Acélbikák korábbi válogatott jégkorongozója szerint szerencséje volt.

Frank Banhamtől búcsúzik a Fehérvár AV19

Négy szezont töltött a fehérvári jégkorongcsapatban a kanadaiból magyarrá lett Frank Banham, aki, talán nem túlzás, igen nagy hatással volt a honi jégkorong-társadalomra. Igazi erőssége volt klubcsapatának és a magyar válogatottnak is.

Győzelemmel zárta az EBEL-t a Fehérvár és Banham

A Fehérvár AV19 csapata 5-2-re legyőzte az Olimpija Ljubljanát az osztrák jégkorongliga (EBEL) középszakaszának vasárnapi, utolsó fordulójában.