Újabb utánpótlás válogatottal bővült az UTE jégkorong csapata

Az újpesti csapat hisz a saját nevelésű játékosokban.


Negyedik szezonját kezdi Horváth Ákos is lila-fehérben, vagyis az UTE Jégkorong Szakosztály saját nevelésű játékosaiközül egy újabb marad Újpesten.

“Nagyon örülök, hogy az UTE-nál folytathatom a pályafutásom, minden lehetőség megvan arra, hogy fejlődjek, jól érzem magam a Megyeri úton" - mondta Horváth Ákos az utehoki.hu-nak.

"Mentálisan és fizikailag is megterhelő szezonon vagyunk túl, azonban a nehéz időszakokban mindenki mögöttünk állt, és együtt kimásztunk a gödörből, ez meg is látszott a Dunaújváros elleni söprésnél. Óriási csalódás, hogy így ért véget a szezon, de ilyen az élet, nem szabad rágódni, hogy mi lett volna ha…Biztos vagyok benne, hogy erőben és színvonalban sem lesz romlás a következő évadban. A csapatnál jó a hangulat, keményen dolgozunk, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból.” 

Az újpesti egyesület néhány napja jelentette be, hogy két 20 éves játékosa, Kovács Sebestyén és Pokornyi Dávid is hosszabbított, közösségi oldalukon azt írják, saját nevelésű játékosaik a negyedik szezonjukat kezdik a lila-fehéreknél.

Borítókép: 

Videók