Úgy kiütötték a játékost, hogy hordágyon kellett levinni a jégről - Videó

Ijesztő jelenetek zajlottak le a Slovan Bratislava legutóbbi meccsén.


A hokisok hitvallása, hogy nincs igazi jégkorong bunyó nélkül, de a Dukla Michalovce-Slovan Bratislava összecsapáson meglehetősen ijesztő jelenetek játszódtak le.

A szlovák jégkorongbajnokságban (Tipos Extraliga) a Slovan játékosa Patrik Maiert valósággal kiütötte a rivális csapat rutinos hokisa, a kanadai Mark Louis. A 24 éves játékos eszméletlenül feküdt a jégen, mindkét csapat pedig aggódva figyelte, ahogy hordágyon vitték le a jégről Maiert. Az esetről készült felvételeken látható, ahogy a szlovák hokis véres kézzel fogta a fejét.Maier később magához tért, azonban az eszméletvesztés miatt nem tudta felidézni az incidens részleteit.

"Nagyon megijedtem, amikor láttam, hogy az egyik csapattársam mozdulatlanul fekszik a jégen. Bízom benne, hogy Patrick hamar felépül és gyorsan visszatér." – mondta Maier csapattársa, Marian Studenic.

Némi vigaszt jelenthet Maiernek, hogy csapata 7:4-re legyőzte a Dukla Michalovce csapatát.

Louis ebben a szezonban csatlakozott a Dukla Michalovce együtteséhez, legutóbb a Cardiff Devils csapatát erősítette. Nos, nem lennénk meglepődve, ha nem a felvételt látva nem sokan szeretnének összefutni a jégen a 33 éves kanadaival.

Forrás: rt.com

Kép: rt.com/YouTube/Tipos Extraliga

 

Videók