Tudta, hogy Paris Hilton jégkorongozott?

A Los Angeles Kings osztott meg egy képet a szexi szőke szállodaörökösről.


Alighanem Paris Hiltonról a legtöbb embernek a szállodalánc vagy a házi pornója jut eszébe, azonban azt csak kevesen tudják, hogy fiatal korában jégkorongozott.

A Los Angeles Kings a hivatalos Twitter-oldalán osztott meg egy képet, amelyen a szállodalánc-örököséről készült jégkorong igazolvány látható. A klubnál egyébként vicces kedvükben lehettek, mivel azon töprengtek, hogy vajon szerződtethetik-e Hiltont a csapatukhoz, akinek a státusza mellett az áll, hogy: "visszavonult".

LA Kings on Twitter

BOSS: Read a book, learn a new skill... US: hey @NHL we're gonna need some more details on quarantine free agency rules.


Úgy tűnik a Hilton szállodalánc alapítójának, Conrad Hiltonnak a dédunokája nem csak bulizással töltötte az egyetemi éveket, ugyanis az 1998/99-es szezonban tagja volt a Connecticut állambeli New Milford város egyetemének jégkorong csapatának.

A szexi szőke sztár 2016-ban egy csapatfotót is megosztott a hivatalos Facebook-oldalán.

Hilton egyébként egy korábbi interjújában elárulta, hogy meglehetősen fiús lánynak tartja magát, aki szeret horgászni, ejtőernyőzni vagy épp jégkorongozni.

A 39 éves sztár köztudottan nagy Los Angeles Kings drukker hírében áll, kiszurkolta a csapatnak a Stanley-kupa győzelmet is 2014-ben. Egy igazi drukker pedig nem csak a meccs alatt, hanem meccs után is támogatja kedvenceit, akárcsak Hilton, aki együtt bulizott a játékosokkal Las Vegasban.

Celebrating with The #StanleyCup at @XSLasVegas! The @LAKings rule!

34k Likes, 384 Comments - Paris Hilton (@parishilton) on Instagram: "Celebrating with The #StanleyCup at @XSLasVegas! The @LAKings rule!"

Forrás: nhl.com
Kép: nhl.com

 

Sport365.hu - Így melegít be edzés előtt a szexi fitneszmodell - Videó

Stephanie Sanzo legújabb videójában megmutatta követőinek, hogyan szokott bemelegíteni az edzések előtt. A bemelegítés minden sportágban nagyon fontos az edzés megkezdése előtt, ugyanis a szervezet ilyenkor készül fel a terhelésre, ezáltal a sportsérülések is könnyebben elkerülhetőek. Tisztában van ezzel az ausztrál fitneszmodell is, aki egy SMR-henger segítségével lazította, nyújtotta izmait, mielőtt hozzálátott volna a nehéz súlyok emelgetésének.

Videók