Tovább bővül a Spíler TV programja

Az újonnan indult csatornán látható majd az észak-amerikai jégkorongliga (NHL), a jégkorong Világkupa, valamint 2017-től a MotoGP sorozat is.


Alig két hete, hogy elindult a Spíler TV, a TV2 férfiak részére elindított csatornája. Az ad hoc alapon létrehozott sávon eddig csak az angol Premier League volt látható, most azonban sikerült megegyezniük a jogtulajdonossal, így a Sport TV által leadott NHL-t, illetve az általuk szervezett Világkupát is a Spíler TV fogja adni.

A Világkupa abból a szempontból különlegesség, hogy a jogelőd Kanada Kupa 1991-es megszűnése óta mindössze harmadszor rendezik meg szeptember 17. és október 1. között a torontói Air Canada Centerben. A résztvevő nyolc csapat az A kvartettben a házigazda Kanada, az Egyesült Államok, Csehország és az Európa-válogatott lesz; a B csoportban pedig Oroszország, Svédország, Finnország és a legjobb 23 éven aluli észak-amerikaiak küzdenek majd az elődöntőbe jutásért.

A SpílerTV emellett megszerezte a MotoGP gyorsasági motorverseny-sorozat közvetítési jogait is 2017-től kezdve. A március 20-i Katari Nagydíj tehát már szintén a csatornán kerül adásba.

Videók