Tokaji Viktor marad a miskolciak edzője

A 44 éves szakember új szerződése három évre szól.


Tokaji Viktor marad a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatának vezetőedzője.

A miskolci klub honlapjának szerdai tájékoztatása szerint a január végén kinevezett tréner új szerződése három évre szól.

A 44 éves Tokaji elárulta, hogy a DVTK egy új irányba szeretne elindulni - a fiatalítás az elsődleges cél, hiszen az U21-es csapatuk megnyerte a bajnokságot -, ő pedig látott ebben perspektívát és motivációt.

"Az előző időszakban láttam, mik azok az elemek, amikben fejlődnünk kell, ha jó eredményt szeretnénk elérni a szlovák bajnokságban, mert bízom abban, hogy ott folytathatjuk" - tette hozzá.
Egri István, a DVTK Jegesmedvék elnöke közölte, szeretnének magas szinten lehetőséget biztosítani a fiatal magyar edzőknek. Hangsúlyozta, Tokaji több szempontból is megfelelő számukra, hiszen ismeri a ligát, a klubot, dolgozott az utánpótlásban, tehát ismeri a tehetséges magyar játékosokat.

"Bízunk benne, hogy vele sikerül egy új csapatot felépítenünk, ahol a fiatal generációnak, azon belül a DVTK-nál nevelkedett fiataloknak lehetőséget tudunk biztosítani és a magyar játékosokra építve közép- és hosszú távon is sikeresek tudunk lenni" - nyilatkozta az elnök.

A játékosként 222-szeres válogatott Tokaji Viktor edzőként tevékenykedett már a magyar felnőtt és utánpótlás-válogatott, továbbá a MAC Újbuda szakmai stábjában is.

Borítókép: Facebook.com/ DVTK Jegesmedvék 

Videók