"Nincsenek csodák, a játékosok csinálják azt, amit az edzők kérnek tőlük"

Szélig Viktor szerint mindenki hozzátesz a Fehérvár jó szerepléséhez.


Szélig Viktor általános igazgató szerint mindenki hozzátesz a csapat teljesítményéhez, ezért produkál jó alapszakaszt az osztrák jégkorongligában a Hydro Fehérvár AV19.

A székesfehérvári együttes 31 mérkőzés alatt 56 pontot gyűjtött - ezzel második a tabellán -, és klubcsúcsot jelentő kilencmeccses győzelmi sorozaton van túl. Mint az M1 aktuális csatornán elmondta, a szezon eddigi része jól sikerült, de nincs vége, és a továbbiakban is fontos lesz a pontok "csipegetése".


(Kép: Stephan Woldron/SEPA.Media /Getty Images)

"Jó emberek vannak jó helyen, mindenki teszi a dolgát, és hozzá tud tenni a jó teljesítményhez" - fogalmazott Szélig a sikeres szereplés okait firtató kérdésre. "Nincsenek csodák, a játékosok csinálják azt, amit az edzők kérnek tőlük. Jó játékosok és jó emberek alkotják a csapatot a hosszú, megerőltető idényben."

A klub hétfőn jelentette be Miika Lahti, a korábbi válogatott finn center érkezését, míg a kanadai hálóőr, Mike Ouzas visszatért hazájába, miután sérülés miatt mindössze háromszor állhatott a Hydro Fehérvár AV19 kapujában.A 33 éves Lahti kapcsán Szélig elmondta, az első két sorban megvannak a gólszerző embereik, így a keret mélységét növelő igazolást kerestek, aki védekezésben, emberhátrányos védekezésben is tud segíteni, erre alkalmas a rutinos finn játékos.

 

Kép: Facebook/Hydro Fehérvár AV19

Videók