Megúszta a szankciót a Washington Capitals csatára

Evgeny Kuznetsov nem kap büntetést azt követően, hogy tavaly jó alaposan kirúgott a hámból.


Nem bünteti meg az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) fegyelmi bizottsága Jevgenyij Kuznyecovot, a Washington Capitals orosz sztárját, amiért egy kínos videóban látható.
 
A hét elején jelent meg a közösségi médiában egy 22 másodperces felvétel, amelyben az látszik, hogy a hokis egy szobában ül, előtte az asztalon pedig két csík fehér por, alkohol és összetekert pénz hever. Kuznyecov - aki mellett egy hölgy fekszik az ágyban - ugyanakkor egyikhez sem nyúl hozzá.
Bill Daly, az NHL fegyelmi ügyekben illetékes vezetője elmondta: a liga nem látott okot arra, hogy kérdőre vonja Kuznyecovot.
 
Ezt megúszta Evgeny Kuznetsov: nem kap büntetést a tavaly nyári, Las Vegasban lezajlott incidensért.
Fotó: Rob Carr/Getty Images
 
Az orosz csatár elmondta, a videó tavaly nyáron készült Las Vegasban, miután csapata megnyerte a Stanley Kupát.
"Soha nem nyúltam kábítószerekhez, nyugodtan végezzenek rajtam drogtesztet, át fogok menni rajta" - nyilatkozta egy hete Kuznyecov, aki együttese tavalyi playoff-menetelése során a legeredményesebb volt.

A mostani idényben az alapszakaszban 76 mérkőzésen 72 pontot termelt, a rájátszásban viszont - ahol a Capitals az első körben búcsúzott a Carolina Hurricanes együttesével szemben - mindössze egy gólt lőtt. 

Videók