Fejlesztett, és megtartotta értékeit a DVTK

Jó előérzettel vágnak neki a szezonnak.


A nyári szünetben jelentős létesítményfejlesztés történt a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatánál, amely csütörtökön tartotta első hivatalos edzését.
 
Új, a jeges sportágak fejlesztését szolgáló eszközökkel felszerelt úgynevezett metodikai központot építettek, felújították az öltözőket, LED-világítást építettek ki, korszerűsítették a hő- és füstelvezető rendszert - sorolta a szakosztály évadnyitó sajtótájékoztatóján Egri István elnök.
 
Hozzátette, az új vezetőedzőt, a szlovén Marcel Rodmant "nagy fogásnak" tartja, és már most látja, hogy az ambíciójával, a tenni akarásával nem lesz probléma.
 
Csütörtökön 23 játékos vett részt az edzésen, csak Dudás Jesse nem volt jelen, ő szombaton érkezik Miskolcra.
 
Egri István úgy fogalmazott, nagy várakozásokkal tekint hároméves projektjük második esztendejére, hiszen a tudatos építkezés újabb lépcsőfokához érkezett a klub.
 
"Meg tudtuk tartani a csapat magyar magját, az értékeinket, és melléjük sikerült remek külföldi játékosokat és magyar fiatalokat beépítenünk" - nyilatkozta.
 
A miskolci csapat az előző idényben a nyolcadik helyen zárta az alapszakaszt a szlovák élvonalban, majd a rájátszás első fordulójában alulmaradt a MAC Újbudával szemben, és a következő idényben is a Tipsport Ligában versenyez majd.
 
Fotó: dvtk.eu

Videók