Ettől a videótól garantáltan libabőrös lesz

Nemrég indult társoldalunk, az erdelysport.hu első rövid videó bejegyzése hatalmas népszerűségnek örvendett. A székely himnusz, ahogyan a szurkolók eléneklik, valóban libabőrös.


Igencsak nagyot szólt az Erdélysport.hu első videó bejegyzése a facebook közösségi oldalon, ahol a Csíkszeredai Sportklub – Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong Erste Liga mérkőzést követően a csíki szurkolók szokás szerint elénekelték a székely himnuszt. A telt ház, a győzelem okozta mámor és az amúgy is remekül csengő Vákár Lajos Műjégpályán remekül hangzott a himnusz. Vétek is lett volna kihagyni.

A román bajnokság, illetve nemzetközi Erste Liga leghangosabb és legnagyobb tábora meccsről-meccsre alaposan kitesz magáért. Rendre telt ház, vagy közel telt ház van a Csíkszeredai Sportklub meccsein – függetlenül, hogy a csapat miként muzsikál.

A lenyűgöző videót megtekinthei itt.

Az közösségi oldalunkon, ezen megállapítást egy igazán semleges sportoló is megerősítette. Méghozzá az a svéd Martin Persson, aki 2011/2012-es idényben – az akkor még óriási rivális – Bukaresti Steaua, majd egy évre rá a Galaci Dunarea játékosaként tapasztalhatta ezt.

„A legjobb aréna, kitűnő hangulat, lenyűgöző szurkolók, akik minden meccset végigdrukkolnak.”

Borítókép: Facebook.com/CsíkszeredaiSportKlub

Videók