ÉLŐ: Magyarország - Olaszország, jégkorong-vb

Már ma este meglehet a magyar jégkorong-válogatott feljutása, ha rendes játékidőben legyőzi Olaszországot. A mérkőzést a sport365.hu élőben közvetíti.


Ismét látótávolságba került a feljutás az A-csoportba a magyar jégkorong-válogatott számára. 

A Dél-Korea elleni kínos vereség után már a legelvetemültebb szurkolók is lemondtak a feljutás reményéről, de a fiúk nem adták fel és mindenkit meglepve történelmi győzelmet arattak a torna legerősebb csapatának tartott kazahok ellen.

Péntek este egy mindent eldöntő mérkőzés vár a magyar hokisokra, akik ezúttal az esélyesebbnek tartott olaszok ellen szállnak jégre a Papp László Sportarénában.

A MÉRKŐZÉS ÉLŐ TUDÓSÍTÁSÁT ITT OLVASHATOD!

JÉGKORONG
A magyar vb-keret:
kapusok:
Rajna Miklós (SAPA Fehérvár AV 19), Szuper Levente (Vasas), Bálizs Bence (SAPA Fehérvár AV19)

hátvédek:
Gőz Balázs (Miskolci Jegesmedvék), Horváth András (Sapa Fehérvár AV 19), Pozsgai Tamás (Sapa Fehérvár AV 19), Sille Tamás (Sapa Fehérvár AV 19), Szélig Viktor (Briancon-Diables HC), Szirányi Bence (Miskolci Jegesmedvék), Tokaji Viktor (Sapa Fehérvár AV 19), Vas Márton (Sapa Fehérvár AV 19)

csatárok:
Bartalis István (Troja-Ljungby), Benk András (Sapa Fehérvár AV 19), Hári János (MoDo), Kovács Csaba (Sapa Fehérvár AV 19), Ladányi Balázs (Bolzano), Magosi Bálint (Sapa Fehérvár AV 19), Mihály Árpád (Sapa Fehérvár AV 19), Nagy Gergő (Miskolci Jegesmedvék), Nagy Krisztián (Miskolci Jegesmedvék), Sikorcin Ladislav (Sapa Fehérvár AV 19), Sofron István (Sapa Fehérvár AV 19), Vas János (Dijon HC)

A mérkőzés nehézsége abból fakad, hogy nem csupán győzni kell, hanem a rendes játékidőben kell legyűrnünk az olaszokat, ahhoz hogy már ma este meglegyen a feljutás.

Akkor sincs probléma, ha nem jön össze a bravúr, azonban mindenképp fontos lenne pontokat szerezni.

A nap korábbi mérkőzésein papírforma eredmények születtek, a japánok Nagy-Britanniát, a kazahok pedig Dél-Koreát verték magabiztosan.

A MÉRKŐZÉS ÉLŐ TUDÓSÍTÁSÁT ITT OLVASHATOD!

JÉGKORONG
Divízió I-es vb, 4. forduló:

Japán - Nagy-Britannia 4-1 (1-0, 1-0, 2-1)

gól: Mizucsi (13.), Ueno (31.), Oszava (42.), Kudzsi (50.), illetve Farmer (45.)

Korábban:
Kazahsztán - Koreai Köztársaság 4-2 (3-0, 1-0, 0-2)

gól: Trosinszki (4.), Zsailauov (13.), Sztarcsenko (15., 27.), illetve Kim V. (46.), Radunske (58.)
 

A tabella állása három játéknapot követően. Az első két helyezett feljut az elitbe, míg az utolsó kiesik a divízió I/b-be.

JÉGKORONG
Divízió I-es vb, 3. forduló után:
1. Olaszország 9 pont
2. Magyarország 7 pont
3. Kazahsztán 9 pont
4. Japán 6 pont
5. Dél-Korea 2 pont
6. Nagy-Britannia 0 pont

A MÉRKŐZÉS ÉLŐ TUDÓSÍTÁSÁT ITT OLVASHATOD!

Videók