Hári János: A célunk továbbra is az alapszakaszgyőzelem - videó

A Hydro Fehárvár AV19 a Vienna Capitals legyőzésével biztosította helyét az ICE HL rájátszásának negyeddöntőjében, Hári János szerint viszont még meg kell nyomni az alapszakasz végét.


Péntek este ha kissé nehezen is, de hozta a kötelezőt a Hydro Fehérvár AV 19 az osztrák jégkorongligában (ICE HL), és 2–1-re nyert hazai pályán a Vienna Capitals ellen. 

A mérkőzés összefoglalója ide kattintva tekinthető meg.

A fehérváriak ezzel továbbra is másodikok az alapszakasz tabelláján, ötpontos hátrányban a Klagenfurt mögött, a győztes gólt ütő Hári János a Vienna Capitals legyőzése után azonban világossá tette, hogy a hátralévő hat mérkőzésen sem áll le a fehérvári gépezet, a rájátszás negyeddöntőjének bebiztosítása ellenére sem.

"Ma csak emberelőnyből volt gól a meccsen – nyilatkozta Hári János a Fehárvár AV 19 facebook oldalára felkerült videóban. – Az ellenfél jobban kezdett, de a második harmadban már beszorítottuk őket, ezáltal lettek helyzetek, emberelőnyük, amiket gólra tudtunk váltani. A célunk a szezon előtt is az alapszakaszgyőzelem volt, ez továbbra sem változott."

Hári János teljes véleménye a két edző értékelésével együtt:

Fotó: Fehérvár AV 19 facebook oldala, Soós Attila

Videók