Hazard a hét taplója, Messi magát szívathatja meg - Ez gáz!

A Sport365.hu heti rovatában Te is dönthetsz arról, mi volt az elmúlt hét leggázabb sportsztorija.


A sport365.hu Ez gáz! címû rovatában minden héten egyszer összegyűjt öt kínos, röhejes, meghökkentõ, ciki, botrányos, egy szóval gáz sztorit a sport világából, a rovatban azonban Nektek, olvasóknak is komoly szerepet szántunk.

Mi megírjuk a sztorikat, bemutatjuk a leggázabb videókat, fotókat, kellõen kritikus hangnemben szét is marcangoljuk egy kicsit õket, de aztán Ti jöttök! Minden héten ugyanis Olvasóinkra bízzuk annak eldöntését, mi a hét leggázabb sztorija.

Az aktuális kiadásban szereplõ történetekre ugyanis szavazhattok, így csakis rajtatok múlik, ki, vagy mi lesz a "Hét Gáza" megtisztelõ cím boldog és büszke tulajdonosa! Nézzük is az öt jelöltet.

 

1. Messzire gurult Hazard gyógyszere

A hét leggázabb sztorijának megszavazása ugyan az olvasók "dolga", mi azért előre kiosztjuk Eden Hazardnak. Meg is érdemli, hiszen profi labdarúgó nem viselkedhet úgy a pályán, ahogy ő tette azt szerdán, az angol Ligakupa elődöntőjében. A belga klasszis nemes egyszerűséggel belerúgott egy labdaszedőbe, aki nem akarta odaadni neki a labdát. Az eset még kínosabbá vált, amikor utólag kiderült, Hazard a Swansea elnökének fiát bántalmazta. A belga játékost kiállították, a Chelsea kiesett, úgyhogy duplán rosszul jártak a londoniak. Hazardra pedig durván kiakadtak a szigetországban, és bár bocsánatot kért, jó ideig nem felejtik majd el neki ezt a tettét. Szerinted gáz? Szavazz a lap alján!

 

2. Chilei az ecuadori focista, nem Max, hanem Juan és túlkoros

Nem lepődünk meg, ha senki nem ért egy kukkot sem a fenti címből. Egészen elképesztő történetről számoltunk be a héten. A chilei U20-as válogatott egyik játékosáról, Max Barriosról ugyanis kiderült, nem Max Barriosnak hívják és még csak nem is chilei. A focista valójában Juan Carlos Espinosa névre hallgat és ecuadori. Ráadásul 25 éves, ami tekintve, hogy egy U20-as kontinenstornán vett részt, elég érdekes. A renitenst azonnal hazazavarták a tornáról, hogy a chilei szövetség vizsgálhassa tovább az ügyet. A focista apja mindent tagad és azzal védekezik, fia kettős állampolgár és úgy döntött, most Chiléért játszik. De 25 évesen? Hihetetlen sztori, az már biztos. Szerinted is? Szavazz a lap alján!

 

3. Darwin-díjas alakítás a holland válogatottól

Ha Eden Hazard esetében kiosztottuk a hét taplója címet, akkor Erik Pietersnek méltán jár a hét hülyéje m"megtisztelő" jelző. A PSV Eindhoven holland válogatott erőssége előbb kiállíttatta magát a múlt hétvégén, az FC Zwolle elleni bajnokin egy durva szabálytalansággal, aztán őrjöngésbe kezdett. Előbb a pályán kiabált a bíróval, majd az öltözőbe menet előbb rugdosódott egy sort, amíg szembe nem jött vele az öltözőfolyosó üvegajtaja. Ha már ott volt, Pieter ököllel beleütött az üvegbe, amely össze-vissza szabdalta a kezét. A 24 éves bekket szívesen szerződtetné a Stoke City, amely azonban a hírek szerint az eset után elbizonytalanodott, tényleg a holland játékosra van-e szüksége? Ezúton is gratulálunk az alakításhoz, kedves Erik, Ti pedig a lap alján egy szavazattal "honorálhatjátok" a focista előadását.

 

4. Messi beleesik Ronaldinho hibájába?

Egészen friss hír is bekerült rovatunk eheti kiadásába. A főhős ezúttal Lionel Messi, aki egy doboz kólával sodorhatja magát bajba. A Barca zsenije egy brazíliai kiruccanás alkalmával egy étteremben fogyasztott el egy doboz Coca-Colát, amiről videó is készült, lévén a pincérek a helyi csapat mezével ajándékozták meg a világsztárt, ezt pedig meg kellett örökíteni. A gond Messi szempontjából annyi, hogy többmillió dolláros szponzori szerződés köti őt a Coca-Cola legnagyobb konkurenséhez, a Pepsihez, amely szerződésszegés miatt akár súlyos büntetéssel is sújthatja a csilagot, aki nyilvánosan nem fogyaszthatná az ellenlábas termékeit. És mielőtt még bárki azt hinné, nincs realitása a dolognak, néhány éve hasonló okból Ronaldinhót büntette több mint 700 ezer dollárra a Pepsi. Leo Messit valószínűleg nem vágná földhöz még egy többmilliós bírság sem, de arra biztosan jó volna, hogy legközelebb inkább egy pohár vizet kérjen, ha nincs a készleten Pepsi. Lionel, azért ez kínos szerintünk. Szerinted is? Szavazz a lap alján!

 

5. Óóó, Afrika... de gyenge ez a kupa!

Lehet, hogy ez még csak valami bemelegítő torna, vagy hasonló, de van az egy érzésünk, hogy nem az igazi Afrika Kupa zajlik a Dél-Afrikai Köztársaságban. Sok futballrajongónak lehet méltán hiányérzete az afrikai kontinensviadal kapcsán, mert eddig mélyen a várakozások alatti minden tekintetben. Bár az utóbbi években sem hágott az egekbe a színvonal, idén még ezt is alulmúlják a csapatok. A sztárok visszafogottak, szürkék, a gólokat lepkefogó hálóval kell fogdosni. A stadionok kis jóindulattal félig telnek meg és ha a gyenge játék és tömény unalom nem lenne elég, megállás nélkül bömböl több ezer vuvuzela. Reméljük, azért legalább a kieséses szakaszra felpörög a torna, mert ez így nagyon gyenge, ezért méltán került be rovatunk eheti kiadásába. Egyetértesz? Szavazz a lap alján!

 

 

 

Videók