Videón a stadionban szexelő pár, megalázták Gyurta edzőjét - Ez gáz!

A Sport365.hu heti rovatában Te is dönthetsz arról, mi volt az elmúlt hét leggázabb sztorija. Ezúttal egy megalázott magyar sikeredző sztorija és egy stadionban szexelő szerelmespár is a terítékre kerül.


A sport365.hu Ez gáz! címû rovatában minden héten egyszer összegyűjt öt kínos, röhejes, meghökkentõ, ciki, egy szóval gáz sztorit a sport világából, a rovatban azonban Nektek, olvasóknak is komoly szerepet szántunk.
 
Mi megírjuk a sztorikat, bemutatjuk a leggázabb videókat, fotókat, kellõen kritikus hangnemben szét is marcangoljuk egy kicsit õket, de aztán Ti jöttök! Minden héten ugyanis Olvasóinkra bízzuk annak eldöntését, mi a hét leggázabb sztorija.
 
Az aktuális kiadásban szereplõ történetekre ugyanis szavazhattok, így csakis rajtatok múlik, ki, vagy mi lesz a "Hét Gáza" megtisztelõ cím boldog és büszke nyertese! Nézzük is az öt jelöltet. Ezúttal rendhagyó, olimpiai különszámmal jelentkezünk. 
 
 
1. Megalázó helyzetbe hozták Gyurta Dani edzőjét
 
Amolyan tipikusan magyar történet esett meg a héten Széles Sándorral, a Londonban világcsúccsal olimpiai bajnoki címet szerző Gyurta Dániel edzőjével. A Blikk számolt be róla, hogy a kiváló szakember nem kapott állami kitüntetést az olimpiai sportolók hétfői és keddi jutalmazó ünnepségén. A londoni olimpia másik hat aranyérmét összehozó sportolók trénerei mind átvehették a Magyar Érdemrend Tisztikeresztjét, a legeredményesebb szakember nem... A kitüntetésekre a szakszövetségek tettek javaslatot, Széles nevét azonban egyszerűen kifelejtették a listáról. Már amennyire ez hihetően hangzik. El lehet képzelni, ahogy ülnek az illetékesek egy tárgyalóban, veszik sorra az érmeseket, és amikor Gyurta Danihoz érnek, valami miatt megfeledkeznek róla, hogy neki edzője is van. A szövetség részéről persze nem kívánták kommentálni az esetet, a megalázott Széles Sándort pedig valószínűleg nem igazán vigasztalja, hogy talán jövő márciusban megkaphatja kitüntetését... Szerinted volt ennél kínosabb sportsztori a múlt hét folyamán? Ha nem, szavazz a lap alján!
 
 
2. Példátlan szlovák találmány a Fradi-szurkolók számára
 
Az európai kézilabda történetében egyedülálló, amire a szlovák Iuventa Michalovce klubvezetése kötelezte az FTC-Rail Cargo Hungaria kézilabdacsapatának szurkolóit. A nagymihályi klub vezetői a két csapat szerdai BL-selejtezője előtt arra kötelezték a meccsre kiutazni kívánó zöld-fehér szurkolókat, hogy egy e-mailben küldjék el személyes adataikat, mert csak regisztrált drukkerek vásárolhattak jegyet, a regisztrációt pedig a rendőrök ellenőrzik is. Tény, a Fradi drukkerei nem kisasszonyok, de a kézilabdacsapat szimpatizánsaira azért nehéz azt mondani, hogy vérben forgó szemű huligánok lennének, balhét is csak egy ízben, Viborgban róhattak fel nekik. Ennek ellenére a szlovák klub vezetősége nagyjából úgy állt hozzá a dolgokhoz, mintha egy csapatnyi bűnöző érkezne Nagymihályba, ráadásul a regisztráció során olyan adatok (lakcím) megadására is kötelezték a zöld-fehéreket, amihez nem is lett volna joguk, és amit az előzetesen a regisztráció elvégzésére felkért FTC vezetői nem is voltak hajlandók elvállalni. Nos, úgy tűnik, a szlovák klubnak nem sikerült tüzet szíteni, a meccs minden botrány nélkül lezajlott, ráadásul a Fradi lányai 40-26-ra ki is ütötték a Iuventát és össze is törték a nagymihályi BL-álmokat. Szerinted gáz a Michalovce vezetőinek döntése? Szavazz a lap alján!
 
 
3. Bátorra itta magát az olimpiai bajnok
 
A hét egyik legemlékezetesebb alakítása szinte bizonyosan a kétszeres olimpiai bajnok Shaun White-é. Az amerikai hódeszkás a minap nagyon bátorra itta magát: előbb, már nem szomjasan hamis tűzriadót okozott egy hotelban, amit emiatt ki is kellett üríteni, majd összetört egy nyilvános telefonfülkét. A bódéban lévő készülék azonban felvette a kesztyűt és "lefejelte" a sportolót, akit kórházba is kellett szállítani. Ezt követően nem volt hajlandó elismerni a felelősségét, így egy éjszakára fogdába került. A tárgyalása október 10-én lesz várhatóan, az üggyel kapcsolatban pedig azóta is hallgat az egyébként is balhés viselkedéséről ismert sztár. Ez az igazi mintapéldája annak, hogyan kell viselkednie egy élsportolónak. Szerinted gáz? Szavazz a lap alján!
 
 
4. Unod a meccset? Szexelja a stadion wc-jében!
 
Valószínűleg a címben leírtak vezérelhették azt a párt, amelyik meg is tette mindezt az Egyesült Államokban a New York Yankees múlt hétvégi baseballmeccsén. A szerelmesek a stadion toalettjét szemelték ki maguknak, de arról elfeledkeztek, hogy nincsenek egyedül. A többi jelenlévőnél persze azonnal előkerültek a telefonok, amelyekkel videóra vették és le is fényképezték az alkalmi légyottot. Ide kattintva Te is megnézheted a felvételeket! Mi megértjük, hogy a szükség nagy úr, de talán nem egy stadion nyilvános illemhelyén illik hódolni a szenvedélyeknek. Szerinted vagány volt a páros, vagy inkább gáz? Szavazz a lap alján!
 
 
5. Ibrahimovic oda piszkított, ahol enni kapott
 
Meglehetősen ízléstelen nyilatkozatot tett a minap Zlatan Ibrahimovic. Bár a svéd csillagtól megszokhattuk, hogy nagy szája van és szívesen karatézik is vele, azt kevesen gondolták volna valószínűleg, hogy beleszáll a Milanba. Megtette. Ibra a PSG keddi BL-meccse után úgy nyilatkozott, boldog, hogy elhagyta Milánót, mert úgy gondolja, a párizsi újgazdag csapaté a jövő. A különc támadó eddig nem nagyon nyilatkozott a klubváltása kapcsán, ha meg is szólalt, rendre tisztelettudóan beszélt a Rossoneriről, ahol mellesleg a tenyerükön hordozták a szurkolók. Ahogy a mondás tartja, a csatár oda piszkított, ahol korábban enni  adtak neki. Ibra, ez nem volt szép! Szerinted sem? Szavazz a lap alján!
 
 

Videók