Havas a Fradi miatt "oltotta" Orbánt, morbid videó Simoncelliről - Ez gáz!

Havas durván beszólt Orbán Viktornak a Fradi miatt, Amerikában trágyában turkálva lehet meccsjegyet nyerni, egyre szánalmasabb a Vidi vergődése. Mindegyik ciki, de szerinted melyik a leggázabb? A Sport365.hu új rovatában Te is dönthetsz arról, mi volt az elmúlt hét leggázabb sztorija. Itt az Ez gáz!


A sport365.hu Ez gáz! című új rovatában minden héten egyszer összegyűjt öt kínos, röhejes, meghökkentő, ciki, egy szóval gáz sztorit a sport világából, a rovatban azonban Nektek, olvasóknak is komoly szerepet szántunk.
 
Mi megírjuk a sztorikat, bemutatjuk a leggázabb videókat, fotókat, kellően kritikus hangnemben szét is marcangoljuk egy kicsit őket, de aztán Ti jöttök! Minden héten ugyanis Olvasóinkra bízzuk annak eldöntését, mi a hét leggázabb sztorija. Az aktuális kiadásban szereplő történetekre ugyanis szavazhattok, így csakis rajtatok múlik, ki, vagy mi lesz a "Hét Gáza" megtisztelő cím boldog és büszke nyertese! Nézzük is az első öt jelöltet. 
 
1. Havas Henrik beszólt Orbán Viktornak
 
A címet olvasva ki lepődik meg? Havas tanúr úr ezúttal sem hazudtolta meg magát, amikor a múlt heti Derbi okán a Digi Sport Reggeli Start című műsorában a mérkőzésről és a magyar fociról kérdezték. Ugye senki nem gondolja azt, hogy jöttek a szokásos sablon dumák? Dehogyis! Henrik bá' a mellette ülő Koós Jánossal karöltve rendesen beszólt az egész magyar focinak. A csúcspont azonban a Fradi tervezett, új stadionjának megemlítésekor következett. Bár Koós János szkeptikusan fogalmazott a tervezett aréna kapcsán, Havas gyorsan megnyugtatta: "Nyugalom, a Viktor eldöntötte, lesz pályátok! Mi is kaptunk egyet, Ti is kaptok." Meglátjuk, igaza lesz-e, mindenesetre döntsetek, szerintetek ez gáz?
 
Aki pedig nem látta a műsort, annak kötelező darab az alábbi videó. 
 
 
2. Ilyen az, amikor Tintás Barnes vezet focimeccset
 
Ez a kemény, nem a svédacél! A sztori Csehországban történt, a Tynec nad Labem - Jestřabí Lhota kerületi bajnokin. Tomas Fidra, a meccsre kijelölt spori beadta a laza csávós stílust, és mattrészegen ment el levezetni a meccset. "Taxival érkezett, és nyilvánvaló volt, hogy ivott - mondta az egyik cseh lapnak Karel Dusek, a Tynec menedzsere. Fidra sporttárs kisebb fajta ámokfutást rendezett, minden ok nélkül kiszórt három játékost a hazaiaktól, ám a hátrányban lévő Jestrabi játékosai nagyon sportszerűen abszolút nem támadtak. A nézőknek viszont nem nagyon tetszett az előadás, így rendőrt hívtak, a szonda pedig "sírva fakadt", amikor Fidra belefújt, ugyanis 1,96 ezrelék volt a véralkohol szintje, aminek eléréséhez becsülettel kell azért vedelni. A cseheknél természetesen óriási botrány kerekedett az ügyből, a meccset újra kell játszani, a bíró pedig az egyik lap szerint minimum hároméves eltiltásra számíthat. Ja, a meccs 1-1 lett. Szerintünk ez gáz. Szavazz, ha szerinted is!
 
3. Ezért megéri trágyátban turkálni... talán...
 
Amerikában azért tudják, mitől döglik a légy... meg a drukkerek... Az egyik Buffalo-i rádióadó igen egyedi játékot talált ki, melyen a Buffalo Bills amerikaifoci-csapatáért rajongó hallgatóit jelölte meg célcsoportként. A két szerencsés nyertes belecsaphatott a lecsóba, vagyis inkább egy kupac trágyába, hogy megnyerje a főnyereményt, egy VIP-jegyet a Buffalo Bills Washington Redskins elleni meccsére. Na jó, biztosan sokan gondolják úgy, hogy ki az a hülye, aki egy VIP-jegyért trágyában turkál? A jegy azonban tartalmazza a Torontóba utazás költségeit oda-vissza, két éjszakát egy hotelban, teljes ellátást a meccs idején a VIP-páholyban, exkluzív pályabejárást, 50%-os kedvezményt a meccs napján a szurkolói shopokban, és egész napos programot a meccs idejére. Mindezt 1000 dollár, azaz közel 215 ezer forint értékben. Gáz, vagy nem? Döntsétek el Ti!
 
Ja, a lényeg a videóban!
 
 
4. Ezért megérte elküldeni Mezeyt
 
A hétvégén becsúszott az ötödik zakó is a Vidinél, és akárhogy is nézzük, ez kezd egyre kínosabb lenni. Caneira ide, Sousa oda, a jelenlegi helyzet azt mutatja, jókora bakot lőttek Fehérváron azzal, hogy elküldték a csapatot történelmi bajnoki címhez vezető Mezey doktort, és szétverték az "arancsapatot" is. A játékosként tényleg remek, edzőként inkább eredménytelen Paulo Sousa érthetetlen döntések sorát hozza, miközben a Vidi immár 13 pontos hátrányból, a kiváló kilencedik helyről integet az éllovas Lokinak. Azt, hogy hogyan lesz ebből címvédés és újabb BL-szereplés, valószínűleg most még csak a pofozkodó portugál tudja, akivel így is, úgy is rosszul járt eddig a bajnok. A csapat bűngyenge vele, az elküldése pedig nagyon "fájna" a büdzsének, már ha hinni lehet a pletykáknak, melyek szerint 150 millió forinttal rövidülne ez esetben a fehérvári kassza. Szerintünk durván ciki a Vidi bukdácsolása. Szerintetek is?
 
5. Simoncelli apja végignézte, ahogy leejtik haldokló fiát
 
Az elmúlt hétvége legszomorúbb sporttal kapcsolatos eseménye Marco Simoncelli tragikus halála volt. A MotoGP egyik legígéretesebb versenyzője a malajziai futamon szenvedett halálos balesetet, miután az egyik kanyarban elesett motorjával, és Valentino Rossi, valamint Colin Edwards is áthajtott rajta. A 24 éves versenyző tragédiáját sajnos a felelőtlen és kétbalkezes mentősök is tetézték, miután a hordággyal együtt leejtették a motorost. Bár szakvélemények szerint Simoncellinek minimális esélye volt csak a túlélésre, elvárható lenne, hogy ennél körültekintőbben bánjanak egy életveszélyesen sérült emberrel. Ráadásul a jelenetet Simoncelli édesapja is végignézte. 
 
 
 
Most pedig rajtatok a sor! Szavazzatok, szerintetek melyik a hét leggázabb sztorija?
 

Fotó: sg.hu

Videók