Fotó a pornózó klubvezérről, videón a tevét áldozó focicsapat - Chili365, ami nagyon csíp

Csípős sztorikra, videókra, képekre vágysz a sport világából? Itt megkaphatod, a Sport365.hu összegyűjtötte a nap legforróbb sporthírei. Huuu, de csíp, itt a Chili365...


Nem mindennapi botrányt kavart a Bild című német bulvárlap. A Dresdner Eislöwen jégkorong együttesének klubigazgatójáról, Matthias Brodáról kiderült, hogy szerepelt egy pornófilmben. A sportvezető egy swingerklubban készült dokumentumfilm képkockáira került rá saját engedélyével, ám a felvétel készültekor még nem volt a német hokicsapat vezetőségének tagja. 
 
- A szexualitás egy emberi szükséglet, hozzátartozik az élethez. Nincs abban semmi illegális, ha valaki ilyen klubokat látogat - fűzte hozzá az ügyhöz Broda a Bild hasábjain, amely egy fotót is leközölt a férfiról akció közben. 
 
 
Brutális kiütéssel végzett Marlon Sandróval Pat Curran. A sportág MMA, a K.O. nagyon durva!
 
 
És ha már a bunyónál tartunk, itt egy szaftos adok-kapok a San Francisco 49ers és az Oklahoma Raiders szurkolóinak előadásában. Biztos unalmas volt a meccs...
 
 
Az alábbi sztori simán pályázhatna a minden idők legröhejesebb sporthirdetése címre. Martin Allen, a Notts County menedzsere ugyanis a klub hivatalos honlapján (!) közzétett cikkben keres olyas valakit, aki meg tudná tanítani fütyülni... A tréner a cikkben hozzáteszi, nem azért van szüksége a képesség elsajítátására, hogy a kutyáját vissza tudja hívni, hanem, hogy a tehcnikai zónában fel tudja magára hívni játékosai figyelmét. 
 
 
Az előző sztori megmosolyogtató volt, az alábbi videó viszont inkább elképesztő. A török másodosztályú Karsiyaka SK tagjai feláldoztak egy tevét, és az állat vérét a homlokukra is kenétk, mondván ebből erőt meríthetnek az előttük álló megmérettetésekhez. 
 
 
Nagyon messzire elgurulhatott a gyógyszere a Montevideo Wanderers brazil védőjének, Diogónak. A bekk előbb felrúgta ellenfelét, amiért kiállították, majd ezután még úgy gondolta, elégtételt vesz az őt a bírónak "beköpő" partjelzőn, ezért lekevert neki egy jókorát. Az eset szépsége, hogy a meccs után bocsánatot kért csapattársaitól, a szurkolóktól és családjától is, csak a bántalmazott sporitól nem. Bravó. 
 

Videók