Hivatalos közlemény

Zártkapus lesz a verseny.


Más nemzetközi sporteseményekhez hasonlóan zárt kapuk mögött rendezik meg péntektől vasárnapig a budapesti WestEnd férfi és női párbajtőr Grand Prix-t a Ludovika Arénában.

A Magyar Vívó Szövetség (MVSZ) tájékoztatása szerint a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és az MVSZ az új koronavírus magyarországi megjelenésére való tekintettel hozta meg a döntést. Ennek értelmében "a létesítménybe, a verseny helyszínére kizárólag a vívókat, illetve a küldöttséghez tartozó hivatalos személyeket, valamint a verseny rendezéséhez kapcsolódó dolgozókat engedik be" - áll a szövetség közleményében.

MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Magyar Vívó Szövetség az új koronavírus magyarországi megjelenésére való tekintettel az alábbi döntést hozta. A Ludovika Arénában, március 6. és 8. között sorra kerülő Grand Prix-t zárt kapuk mellett tartja meg - hasonlóan más nemzetközi sporteseményekhez.

A párbajtőr GP-n pénteken a férfi, szombaton a női selejtezőt rendezik, majd vasárnap kerül sor mindkét nemben a 64-es tábla asszóira.

Borítókép: Magyar Vívó Szövetség

Videók