Itt követheti élőben az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjat

A Sport365 Facebook oldalán a versenyről minden nap élőben jelentkezünk.


A közmédia sportcsatornája sorozatban harmadik alkalommal közvetíti a televízióban Európa legnagyobb tókerülő vitorlás versenyét. Az M4 Sport nézői csütörtökön egész nap élőben követhetik nyomon az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj történéseit.

"Bízunk benne, hogy az előző két évhez képest jobb szele lesz a mezőnynek, de ha nem, arra is felkészültünk. Csütörtökön már 8.40-től érdemes az M4 Sporttal tartani, hiszen 9 órakor jön a rajt, ami mindig egyedülálló látványt nyújt.

Fontos kihangsúlyozni, hogy a korábbiakhoz képest kicsit változtattunk a kamerák elhelyezésén, abban bízva, hogy így még szebb képet tudunk mutatni nézőinknek a Balatonról"
- fogalmazott Székely Dávid az MTVA sajtóosztályának tájékoztatása szerint.

A csatornaigazgató hozzátette: az M4 Sport nemcsak a versennyel és az élmezőnnyel foglalkozik majd, hanem megmutatja azon hajósok életét is, akik egyszerűen csak a táv teljesítését tűzték ki maguk elé. Szintén cél a balatoni régió turisztikai, gasztronómiai és építészeti bemutatása is.

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj eseményeit stábunk a helyszínen kíséri végig. A Sport365 Facebook oldalán a versenyről minden nap élőben jelentkezünk!

Sport365.hu - Több mint hatszáz indulót várnak a Kékszalagon - élőben jelentkeztünk

Hatszáznál is több vitorlást várnak a szervezők a csütörtök reggel 9 órakor rajtoló 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjra - mondta a Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) elnöke szerdán Balatonfüreden, a verseny sajtótájékoztatóján. Kollár Lajos szerint nagy a vitorlázókedv, mivel tavasszal nem tudtak versenyeket tartani, a hajósok pedig megméretnék magukat.

 

Borítókép: facebook/Kékszalag

 

 

Sport365.hu - Lassan, de annál lelkesebben haladnak a Kékszalag versenyzői

A tókerülő versenynek több mint 530 hajó vágott neki. A pályán elég gyenge szél uralkodik, lassan haladnak a versenyzők. Délután 17 órakor - helikopteres jelentés szerint - az alábbi sorrendben haladnak a vitorlások Szigliget környékén: A résztvevők folyamatosan beszámolnak a haladásukról, ezeket gyűjtöttük egy csokorba: A tókerülő versenynek több mint 530 hajó vágott neki.

Sport365.hu - Kékszalag: Egy forró nap összefoglalója - Videó!

Csütörtök reggel rajtolt el az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj, azaz a Balaton tókerülő versenye. Kollégáink a helyszínen folyamatosan kísérik az eseményeket. A szélcsend alaposan megnehezítette napközben a vitorlások haladását, estére azonban felélénkült a szél, amikor a középmezőny végre elérte a tihanyi-csövet.

Videók