Holnap Kékszalag! A Fifty-Fifty beszámolója az előkészületekről

Nagyon komolyan készülnek a szervezők az év legjobban várt vitorlásversenyére, a Kékszalagra.


Elképesztő a készülődés az 53. Kékszalag Raiffeisen Bank - Hungary Nagydíjra, a főszervező Magyar Vitorlás Szövetség igazi fesztivállá alakította hazánk leghíresebb és legnagyobb érdeklődést kiváltó vitorlás ünnepét.

A mai sajtótájékoztatóra nagy számban érkeztek a média képviselői és nagyon részletes információkat kaptak az eseményekről.

Mindent nem tudunk részletesen felsorolni, de a www.kekszalag.hu oldalon böngészhetőek a programok.

A partról nézelődőknek rengeteg kulturális eseményt szerveztek, az este 18 órakor Warm Up party és az Évadnyitó díjkiosztója a Vitorlás téren. Holnap reggel 8-kor reggeli a Verandában, 9 órakor a Kékszalag rajtja, modellvitorlás regatta, vízibicikli verseny, kiállítók és kiállítások minden nap.

 

Pénteken, július 23-án Audi Speed Challenge ahol a leggyorsabb hajók csapnak össze a reméljük sima befutó után, majd este Dés László koncert. Szombaton indul az utánpótlás a túraversenyére a Kékpántlikán, majd a tókerülő díjkiosztója és Kékszalag utcabál az idén 50 éves Balatonfüreden.

A versenyt számos médium fogja követni, szinte minden hírcsatornán lehet majd információkat kapni a tókerülő aktuális állásáról, az M4 Sport több hosszú összefoglalóval és élő bejelentkezéssel mutatja meg a legtöbb részletet és friss információkat.

Mi a már megszokott módon rövid videó hírekkel jelentkezünk be és mutatjuk az aktuális eseményeket az élmezőnyről a Raiffeisen 5050 Fifty-Fifty facebook oldalon a hajónk perspektívájából.

A szél a verseny második felére gyenge lesz, sok kitartást követel majd a versenyzőktől, viszont több versenyen már jól vizsgázott Airmoniq nyomkövetőn is lehet majd figyelni a hajókat és aktuális adataikat. Kövessétek a facebook oldalunkat és szurkoljatok, főleg a verseny második felében, várhatóan szükségünk lesz rá!

Borítókép: Facebook.com/ Fifty-Fifty
Forrás: Fifty-Fifty 

Videók