Első szavak a győzelem után

Elképesztő izgalmakat hozott a Kékszalag. Érzelemdús volt a megérkezés is.


57 másodperc boldogság. Az 53. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj győztese, az RSM katamarán kormányosa első szavai az újságíróknak a célbaérkezés után. Nagy csata volt végig, sikerült a címvédés! Gratulálunk!

Stábunk folyamatosan tudósított a Kékszalag helyszínéről. Itt éppen a fiatal, de nagyon ambicíózus Euroleasing - Prospex csapattal készítettünk interjút. Azt már tavaly is bebizonyították, hogy komolyan kell venni őket. Az idei, minden idők egyik legváltozatosabb és legszorosabb Kékszalagján pedig azt is megmutatták, hogy mentális erővel is rendben vannak. Kevés hibával, feszes vitorlázással az ötödik helyre érkeztek, így megvertek olyan nagyágyúkat is, mint a 13-szoros győztes Litkey Farkast is. 

Nincs elérhető leírás.
Fotó: Sport365/Erdős Géza

 

Sport365.hu - Kicentizett, óriási küzdelemben az RSM nyerte a Kékszalagot

Az 53. Kékszalagon sokáig óriási csatát vívott egymással a tavalyi győztes RSM illetve a Fifty-Fifty. Este 3/4 9 előtt nem sokkal az RSM érkezett be elsőként megelőzve a Fifty-Fiftyt. „Végig megtettünk mindent, amit lehetett. Egy kicsit én mélyebbre mentem Tihanynál. Úgy gondoltam, hogy be fog ragadni a Fifty, de nem így történt, hanem átcsúszott.

Forrás: hunsail.hu
Borítókép: hunsail.hu
Operatőr: Erdős-Finta Bernadett
 

 

Videók