Az MKB - Prospex Team életében mérföldkő volt a dobogó

Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj 3. helyén beérkező csapat elégedett az eredményével.


Az 52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíj még a legrutinosabb egységeket is próbára tette. A gyenge szél és a perzselő nap nem kedvezett a versenyzőknek. Arról, hogy milyen nehézségekkel kellett szembenézniük a résztvevőknek már sokszor írtunk, ugyanakkor nincs hitelesebb annál, mint amikor a csapatok saját maguk számolnak be írról miként élték meg a futamot. Így most következzenek hát az ő beszámolóik. Íme a 3. helyen célbaérő MKB - Prospex Team videós összefoglalója a legszebb pillanatokról.

Kaiser Kristóf legénysége új hajóval vágott neki a Balaton meghódításának a 2020-as Kékszalagon. A hazai tókerülő körülményeire jobban optimalizált vitorlással a csapat végig a dobogós helyek egyikén haladt, ami hatalmas élményt jelentett a fedélzeten lévőknek. 

52. Kékszalag - MKB-Propsex Team

52. Kékszalag Raiffeisen Nagydíjról készült összefoglaló videónk, amelyben Kaiser Kristóf a csapat kormányosa mesél a versenyről. Web: https://prospexteam.hu...


A Kaiser kormányozta Decision 35-ös katamarán az utolsó pillanatig harcban volt az első helyért. Habár a hajnali órákban a Tihanyi-cső fogságából nem az MKB - Prospex csapata szabadult ki először, az egység elégedett az eredménnyel, és bizakodóan tekint a jövőbe.

Borítókép: MKB - Prospex Team/Kerekes Zsombor 

Videók