A Kékszalag dobogósának szponzora elkötelezett az élsport támogatása mellett

Több magyar sportolónak, sőt a Kékszalag harmadik helyezett csapatának is van szerződése a Seiko Magyarországgal. Most azonban egy civil is nyert a világmárka segítségével.


A Seiko neve és a sport mára szinte összeforrt egymással. Legyen szó a Mount Everest vagy az Északi-sark meghódításáról, vagy egy többszáz méter mély merülésről, a cégnek minden esetre van egy megfelelő alternatívája. Van, aki a kiemelkedő sportteljesítménye révén, van aki egyszerűen a játékos kedvével jutott a lehetőséghez, hogy ízig-vérig sportóra legyen a csuklóján.  Átadtuk a Seiko Magyarország és a Sport365 által hirdetett nyereményjáték győztesének az ajándékát.

A Seiko nem csak a különleges tulajdonságokkal rendelkező órák gyártásával segíti a sportban kiemelkedő tehetségeket, hanem számos sikeres sportoló szponzoraként is feltűnik.

 


A Seiko Magyarország olyan nevek mögött áll, mint a világbajnoki bronzérmes gátfutó, Baji Balázs, a férfi 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartója, Milák Kristóf, vagy a 2019-es WTCR-sorozatot megnyerő Michelisz Norbert.

A cég idén a Kékszalagon is próbára tette magát, hiszen a nemrég alapított MKB-Prospex Teamet is támogatta. A Decision 35-ös hajóval rajthoz álló csapat gyors rajtot vett, és rögtön a dobogón végzett. A Kaiser Kristóf vezette legénység 18 óra 40 perc alatt, harmadikként érkezett meg a balatonfüredi célvonalhoz.
A Sport 365 csapata velük együttműködve játékot hirdetett a balatoni tókerülő ideje alatt. Az általunk feltett kérdésre rekordszámú válasz érkezett, így sokan izgulhattak a sorsoláskor.

A helyes megfejtők közül végül Berend Hedvig lett a szerencsés nyertes, akinek a Seiko Boutique-ban adtuk át a Seiko Prospex Solar Chronograph karórát.

Hedvig boldogan vette át nyereményét, amit rögtön fel is próbált.

Borítókép: Sport365/Erdős Géza

Videók