A Balatonon rendezett nemzetközi edzőtábort a magyar világbajnok

Berecz Zsombor a felkészülés mellett hazánk szépségeit is megmutatta versenytársainak.


A tokiói olimpiára készülő magyar vitorlázó kihasználta a határzár feloldását és hazánkban látta vendégül néhány versenytársát egy 10 napos edzőtábor keretein belül.

Az ötkarikás játékok elhalasztása Berecz Zsombort is érzékenyen érintette, de az első sokk után túltette magát a helyzeten és már gőzerővel készül 2021-re. A világbajnok sportolónak a karantén ideje alatt több lehetősége volt arra, hogy gyermekeivel töltse az időt, így lelkileg feltöltődve vághatott neki újból a felkészülésnek.

 

Berecz Zsombor #RoadtoTokyo Chapter 4

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Videó: Szűcs Ábel

A határok megnyitásakor meghívta hazánkba 2 edzőtársát, hogy együtt gyakorolhassanak a Balatonon. Szerencsére az időjárás is melléjük szegült így a 10 nap alatt végig legalább 15 csomós szélerősségben tudták szelni a habokat.

Berecz azt mondja a rögtönzött edzőtábor nem csak hatalmas élményt nyújtott számára, hanem újból éhessé is tette őt, és úgy érzi eljött az idő arra, hogy beteljesítse álmait.

A magyar világbajnok július 5-től újra Mallorcán edz, hogy újult erővel vághasson neki a kontinensviadalnak és a világbajnokságnak.
 

Borítókép: Szűcs Ábel
 

 

Videók