Csere a gyorskorcsolya-váltóban

Talabos Attilát Oláh Bence váltja.


A megbetegedett Talabos Attila helyett Oláh Bence utazik el a magyar csapattal a rövidpályás gyorskorcsolyázók soron következő két ázsiai világkupaversenyére.

A magyar férfi válogatottat így az olimpiai bajnok Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang és Burján Csaba mellett Varnyú Alex, Krueger Cole és immár Oláh alkotja. Salt Lake Cityben, az első állomáson még Sziklási András versenyzett, de megsérült a bokája, így Montrealban már az MTK 17 éves tehetsége, Talabos indult helyette.

"Szenzációsan halad John-Henry Krueger rehabilitációja, senki sem gondolta volna, hogy a szeptember végi műtét után már itt tarthat" - mondott pozitívumot is Bánhidi Ákos, a válogatott edzője és menedzsere a magyar szövetség honlapjának arra utalva, hogy múlt hétvégén már edzésbe állt az olimpiai ezüstérmes, amerikai születésű, honosított versenyző, akinek szárkapocscsontjából letört egy darab az országos bajnokságon.

A magyar csapat pénteken indult el az ázsiai vk-viadalokra: jövő péntektől vasárnapig Nagojában, egy héttel később pedig Sanghajban versenyeznek a rövidpályás gyorskorcsolyázók.

Borítókép: Facebook.com/Hunskate

Videók