EGYÉB SPORTOK / Friss hírek

Ezüstérmes lett a magyar-román duó az Európa-bajnokságon

Póta Georgina és Elizabeta Samara ezüstérmet szerzett a női párosok versenyében a jekatyerinburgi asztalitenisz Európa-bajnokságon: a magyar, román duó a vasárnapi döntőben az ázsiai származású Hu Melek, Shen Yanfei török, spanyol kettőstől kapott ki simán, 4-1-re.

Benedek Zoltán életét veszítette a Himalájában

Meghalt Benedek Zoltán osztrák állampolgárságú hegymászó Nepálban, a világ nyolcadik legmagasabb hegycsúcsa, a Manaszlu sikerese meghódítása után.

Vízilabda, Bundesliga, Ligue 1 - napi program

A Szeged és az FTC férfi pólócsapata is az Eurokupa-selejtezőben csatázik, folytatódik a küzdelem a Bundesligában (két középmezőnyben tanyázó csapat találkozik), és a Ligue 1-ben (két alsóházi együttes csap össze) is.

Risztov Kőbányán folytatja, az edző személye döntött

Egy plusz egy évre szerződött a Kőbánya SC-hez Risztov Éva nyílt vízen olimpiai bajnok, normál medencében háromszoros vb- és hatszoros Eb-ezüstérmes, rövid pályán hatszoros kontinenselső úszó.

A németek ellen ért véget a magyar röplabda-csoda

A magyar női röplabda-válogatott a 12. helyen fejezte be szereplését a belga-holland közös rendezésű Európa-bajnokságon. Jan De Brandt együttese ugyanis szerdán a negyeddöntőbe jutásért rendezett összecsapáson három játszmában kikapott a német csapattól.