Touchdown! Landolj Amerikában!

Remek lehetőség NFL-rajongóknak! - Hirdetés


 

Két fajta sportrajongó létezik – aki imádja az amerikai focit és aki imádni fogja.

Jó sörök, jó ételek, és hihetetlen hangulat 68.000 lelkes szurkolóval: A zászlók lobognak, a kifestett arcok rigmusokat zengnek és mindez egy felfoghatatlanul hatalmas stadionban – ez az igazi szurkolás! Ordítva hot-dogot rendelni, elkapni egy kósza labdát, beszállni egy hatalmas hullámba a csapat színeiben levő tömeggel, önfeledten ünnepelni egy- egy pontszerzést! Négynegyednyi öröm, izgalom és természetesen nem feledkezhetünk meg a félidő kiemelkedő showjairól, a Pom-Pom csapatok előadásairól és a zenéről sem.

Viszont a szurkolás nem a sípszónál kezdődik, hanem a meccs előtt órákkal, amikor is a szurkolók megérkeznek családjaikkal, barátaikkal, és elkezdenek grillezni, játszani – órákig tartó családi buli, egy páratlanul összetartó, színes, izgalmas közösségben. Felejthetetlen élmény.

Akinek esetleg új a sportág, annak jó hírem van: hiába bonyolultnak tűnhetnek a szabályok és a játékmenet, az első tíz perc után minden teljesen érthető lesz és világos, mint a nap.

Ha pedig foci, akkor ki ne ismerné a hatszoros NFL Super Bowl győztes New England Patriots-ot, vagy akár Tom Brady-t, a világ egyik leghíresebb játékosát?  

Boston gyönyörű városának csapata számtalanszor elkápráztatta már a rajongókat, és az ígéretek szerint idén is a maximumot hozzák ki magukból – legyen részese az élménynek, ne maradjon le egy újabb történelmi meccsről, ismerje meg az amerikai focit, az amerikai kultúrát. Ehhez a Jet Travel Boston és a Patrióták- Bostoni Sportút (link hozzárendelve:www.jettravel.hu/sport/boston-es-a-patriotak-bostoni-sportut) - lehet talán a legjobb, költségkímélőbb opció, és ráadásul teljes élményt kapunk a csomagban- hiszen ezt nem lehet könyvekből átélni, ezt személyesen kell látni, érezni.

 

Jó utazást, jó szurkolást! Touchdown.

 

Videók