Tiger Woods: Nem vidám ez a helyzet, de ez a valóság, és én elfogadtam

Már csak néhány tornán indul.


Már csak bizonyos tornákon kíván elindulni visszatérése után Tiger Woods, a világ legismertebb golfozója.

Az autóbalesete után lábadozó sztár a Golf Digest magazinnak elmondta, nem áll szándékában újra a világelitben szerepelni.

"Nem leszek már teljes állású golfozó, kiválasztok néhány tornát, és felkészülök rájuk. Nem vidám ez a helyzet, de ez a valóság, és én elfogadtam" - jelentette be a 45 éves sportoló. "Nem kell már trófeákat nyernem ahhoz, hogy jól éljek, a legutóbbi hátműtétem után képletesen szólva nekiálltam ismét megmászni a Mount Everestet, de most már nem alkalmas erre a szervezetem" - tette hozzá.

Woods a múlt héten egy rövid videót tett közzé, amelyen elüt egy golflabdát a pályán, de később lehűtötte a rajongók lelkesedését, mondván, a rehabilitációnak még a felénél sem jár.

A 15-szörös major-győztes február 23-án szenvedett autóbalesetet Los Angeles közelében. A kocsija lesodródott az útról, és többször megpördülve az oldalán landolt. A játékos jobb lábszára és bokája roncsolódott, nyílt törései voltak, több órán át operálták, és a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. Később kiderült, hogy a balesetet gyorshajtás okozta.

Borítókép: Twitter

Videók