Szexi lányok és izmos férfiak – ilyen volt a 17. Fitparádé

A fitnesz sportok Forma 1 versenyének Magyarország adott otthont.


Másfél évtizedet kellett várni arra, hogy újra IFBB PRO versenyek lehessenek Magyarországon.

A legnépszerűbb edzőtermi-, erő- és ügyességi sportokra épült a Fitparádé koncepciója. 2005-ben nyitottak a tömegsportok irányába, prevenciós célzattal, a fiataloktól az idősekig minden korosztálynak alternatívát mutatva az egészséges életmód felé, számos sportággal ismertetve meg a látogatókat. A Fitparádé szombati napján pénzdíjas testépítő és fitnesz versenyek kerültek megrendezésre, a vasárnapi rendezvénynapon pedig a 7 IFBB Profi Kártyáért zajlott a küzdelem.

A FitMom kategória valamint a Women’s Fitmodel World-ön belül Junior Fitmodel, FitLady, Sport Lady, SportModel és FitModel kategória versenyzői léptek színpadra szombaton.

A  rendezvény második napjának délutánján a 7 IFBB Pro kártyáért zajlott a küzdelem, míg este a IFBB Pro Grand Prix-et rendezték meg.

Azok a versenyzők akik vasárnap megszerezték az indulást biztosító kártyát, már este próbára tehették magukat a profi mezőnyben. Oczella Eszter így lett 8. a profi mezőnyben, bikini kategóriában. Nem csak ő indult azonban, voltak olyanok is, akik már a tavalyi Fitparádén kiharcolták az IFBB Pro Grand Prixen való indulás jogát. A női mezőny legjobb magyar indulója Frits Patrícia lett, aki a 4. helyet szerezte meg. Stibi Helga 13., Majlinger Nóra 14., Huczik Vivien pedig 16. lett a 22 induló között.

A férfiak Men's Physique kategóriájában Vörös Máté szerzett profikártyát.

A budapesti IFBB Pro Grand Prix férfi győztese az amerikai Cedric McMillan, míg női legjobbja az olasz Alessiaa Facchin lett. Ők ezzel indulási jogot szerztek a testépítősport legrangosabb versenyére, a Las Vegas-i Mr. Olympiára.

A két napos nemzetközi multisport fesztivál szombati napján a Sport 365 stábja is kint járt.

Tekintse meg a szombati napról készült összefoglaló videónkat!

Videó: Sport365/Kis Ádám


 


Az IFBB Pro Grand Prix női mezőnyének versenyzői, a bikini kategóriában.

Videó: Youtube.com/Aleksandr Timoshenko

Borítókép: Facebook/Fitparade
 

Videók