Szakadt a nevetéstől a friss világbajnok, amikor nálunk járt

Szerkesztőségünk tagjai mindig komolyan veszik a munkát. Persze ez nem lehet akadálya annak, hogy egy interjú jó hangulatban teljen. Ezúttal Korok Fatima jött el hozzánk, akivel hol jobbra, hol balra dőltünk a nevetéstől.


Korok Fatima csupán néhány hete robbant be a köztudatba, amikor megnyerte a szabadtüdős mélymerülés világbajnokságának egyik versenyszámát. A magyar lány nem csak különleges élettörténetével lopta be magát a szívünkbe, hanem szüntelen vidámságával is.

Általában egy interjúban a kész anyagot mutatjuk meg olvasóink, de most úgy gondoltuk ezeket a szívből jövő pillanatokat is érdemes megosztatnunk. Következzenek azok a sosem látott felvételek, amikből kiderül, milyen nálunk egy interjú valójában:


Még jó, hogy az operatőr kibírta nevetés nélkül.

Videó: Sport365

Bár a jó hangulatot mindig próbáljuk megteremteni, eláruljuk Fatima kirívó életvidámsága még minket is meglepett.

Az őszinte mosoly mögött tanulságos történet bújik meg:

- Fatima 16 évesen feladta a szinkronúszást, majd belevetette magát a huszonévesek gondtalan világába. A mozgásszegény életmód és a bulizás megbosszulta önmagát, 105 kilós volt, amikor rájött változtatnia kell.

- Bokatörése után talált vissza a vízhez, majd a szabadtüdős merülés szerelmese lett. 

- 40 kilót fogyott és elhatározta elindul az AIDA világbajnokságán.

- A vb-re való kijutásra nem volt pénze. Ismeretlen emberek és szülőfalujának lakói fogtak össze érte, így vált valóra az álom.

- A világbajnokság első napján kizárták, mert nem volt tisztában egy szabállyal.

- Összeomlott, majd felállt. 

- 2 nap múlva világbajnok lett.

Korok Fatima a világbajnoki címig vezető útjáról, a nehézségekről és sportágának szépségeiről is mesélt lapunknak. Szeptember 28-án ezeket a pillanatokat is megmutatjuk a Sport365 olvasóinak.

 

Borítókép: Sport365.hu/Tari Ibolya

Videók