Sportcsillagok: szavazz az Év Sportolójára és nyerj az értékes nyeremények közül!

Idén 55. alkalommal kerül megrendezésre a Sportcsillagok Gálaestje. A közönségszavazás keretein belül Te is dönthetsz arról, ki legyen az év közönségdíjas sportolója, ráadásul értékes ajándékokat is nyerhetsz!


SZAVAZZ ÉS NYERJ! KI A LEGNÉPSZERŰBB?

Közönségdíj az év legnépszerűbb magyar sportolójának!

Idén ötvenötödik alkalommal kerül megrendezésre a Sportcsillagok Gálaestje, melyen az sportújságírók szavazatai alapján az év legjobb sportolóit díjazzák. A szurkolók is szerephez jutnak, szavazatukkal segíthetik kedvencüket a legnépszerűbb sportoló cím elérésében.

A december 1. és 10. között zajló közönségszavazáson az első fordulóból a több mint 8000 voks összegzése alapján továbbjutott húsz sportoló közül kerül majd ki az idei év legnépszerűbb sportembere.

Hogyan szavazhat? Nem kell mást tennie, mint ellátogatni a http://sportcsillagok.hu/hu/szavazas oldalra, és e-mail címének megadása után ott szavazhat kedvenc sportolójára, majd a válaszlevélben megerősíti voksát (egy e-mail címről csak egy szavazatot fogad el a számítógép!).

A közönségszavazás keretében három szerencsés szurkoló értékes nyereménnyel gazdagodik. Közjegyző jelenlétében kisorsolunk két db VIP belépőt a december 20-i vacsorával egybekötött Sportcsillagok gálára (120.000Ft értékben), egy 50.000Ft értékű wellness ajándékutalványt és egy emlékpólót, melyet valamennyi londoni érmesünk kézjegye díszít.

Az eredményhirdetésre december 20-án, a Sportcsillagok Gálaestjén kerül sor, melyet a Duna Televízió élőben közvetít.
 

 

Videók