Segítségre szorul a rekordot döntő magyar sportoló

Hihetetlen eredmény után menne a vb-re, de egyedül nem megy.


A Pilisszentiváni Sportegyesület tett közzé egy elképesztő sportsikert. Mint írják,

Korok Fatima 71 méterre javította a magyar rekordot a szabadtüdős mélységi búvárkodásban.

Nyilvánvaló, hogy ez önmagában is óriási siker, de Fatima lehetőséget kapott, hogy képviselje Magyarországot a szeptemberben, Franciaországban megrendezésre kerülő világbajnokságon is. Ahogy azt ki is emelik, mindezt nagy eséllyel tenné, viszont önerőből nem tudja finanszírozni, így támogatókat keres, akik hozzájárulnának a nevezési díjhoz és az utazáshoz. Fatima egyébként is óriási akaraterővel rendelkezik, amiről az is árulkodik, amit Facebook oldalán osztott meg követőivel, miszerint pár éve túlsúllyal küzdött, most pedig profi sportoló. Most is csak annyit kér, hogy tovább harcolhasson.

"Kérlek szépen segitsetek, hogy valóra válthassam gyermekkori álmom és méltóképpen és büszkén képviselhessem Magyarországot a szabadtüdős világbajnokságon az idei 2019-es Franciaországban megrendezett VB-n illetve hogy tovább haladjak a világrekord megdöntése hosszútávú célom felé ! A történelemben én lennék az első magyar sportoló egy ilyen világszinvonalú versenyen. Bármilyen hozzájárulás, észrevétel, segitség, tanácsért nagyon hálás leszek! Köszönöm szépen ! Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!" - írta már Fatima a saját Facebook oldalán.

 

 

 

Segíteni a következő bankszámla számon lehet, illetve az alábbi linken: ES79 2100 6941 3907 0057 2776,CAIXA BANK, Fatima Korok. Határidő július 1.

Jelen állás szerint eddig 145 eurót sikerült összegyűjteni a szükséges 6000-ből.

Segitsd a magyar búvárlányt a VBre! GO HUNGARY!

 

 Fotók: Facebook/Korok Fatima, kovaleva-photo.com

Videók