Schwarzenegger nem csak a testépítők számára lehet példakép

Mr. Olympia 1 millió dollárral bizonyította, hogy nem csupán a filmvásznon tud hősködni.


Arnold Schwarzenegger is szerette volna kivenni a részét a koronavírus elleni küzdelemből, ezért 1 millió dollárt adományozott azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik most a frontvonalban harcolnak, hogy minél több embert megmenthessenek.

„Sosem voltam az a kanapén ülve panaszkodós típus. Mindig azt gondoltam, nekünk is ki kell vennünk a részünket ahhoz, hogy a dolgok jobbra fordulhassanak. Így könnyedén megvédhetjük az igazi akcióhősöket, akik a frontvonalon, azaz a kórházakban dolgoznak. Büszke vagyok arra, hogy ennek most én is a része lehetek." 

A Mr. Olympia címet 1965 és 1980 között hétszer elnyerő egykori testépítő a posztjában azt is bejelentette, hogy egymillió dollárt adományozott a Frontline Responders Fund közösségi adománygyűjtő kampány számára. A Schwarzenegger által támogatott szervezet célja, hogy összegyűjtsön ötmillió dollárt orvosi maszkokra, fertőtlenítőkre és más egyéb eszközökre a koronavírus elleni küzdelemben.


A testépítés legendás élharcosa személyesen is meggyőződött arról, hogy a felajánlott összeg jó helyre került, ugyanis személyesen segített az egyik Los Angeles-i kórház dolgozónak, ahová több tucat védőmaszkkal teli doboz érkezett a 72 éves amerikai színész jóvoltából.
 


Lássuk be, az „az osztrák tölgy” becenevű színészlegenda nem csak a testépítők számára lehet igazi példakép. Óriási szíve van. Le a kalappal.


Borítókép: Twitter/attn

Videók