Nemcsák Károly negyvenezer néző előtt játszott!

A színész-válogatott csapatkapitánya többek közt "örök szerelméről", a labdarúgásról is vall.


Nemcsák Károly a József Attila Színház igazgatója 38 éve válogatott!

A kíváló, Jászai Mari díjas művész a futballpályán is remekül érzi magát, hiszen 38 esztendeje szerepel a színészválogatott labdarúgó csapatában. Pályatársai oly annyira megbíznak benne, hogy őt választották kapitányuknak.Majd négy évtizede még Zalaegerszegről járt el a meccsekre, akkor nem gondolta, hogy ez lesz a focizgatásból. Ma már nehéz elképzelni, de a SZÚR, azaz a színészek-újságírók rangadói olyan népszerűek voltak, hogy a Népstadionban negyvenezer néző előtt rendezték a meccseket.

A színház büféjében készített interjúnkból azt is megtudhatjuk, hogy miért nem voltak még többen azon a mérkőzésen.

Videó interjú I. rész:

A fiatal színész számára az áttörés időszaka a "Szomszédok" tévésorozatához kötődik, amelynek köszönhetően "az ország Vágási Ferijeként" zárták szívükbe a nézők. Horváth Ádám, a sorozat rendezője igencsak féltette az esetleges sportsérüléstől a sokat futballozó Nemcsákot. Szerencsére a keménységéről híres színészt a futballpályán nem érte baleset.

A művész futballszeretete és a válogatottbeli társainak bizalma töretlen. Ez év decemberében ritka jubileum érkezik. Nemcsák Károly 25 éve lesz a csapat kapitánya! Ez bármilyen sportágban is egyedülálló eredménynek számít.

Beszélgetésünk folytatásában arra is választ kapunk, hogy szerezte élete legszebb gólját.

Videó interjú 2. rész:


Egy színész mindig kapható a játékra: Csattanós kérdések - Azonnali válaszok!


 

 

 

Videók