Nagyszerű képek a düsseldorfi vívó EB-ről

Látvány és dinamizmus.


Szombatig tart a düsseldorfi vivó EB, ahol egyelőre Márton Anna bronzérmes, és a 32 legjobb tőröző közé nem jutott senki a magyar férfiak közül.

A versenyről vannak képeink:

Rédli András (j) és a brit Paul Sanchez-Lethem a vívó-Európa-bajnokság férfi párbajtőr versenyének selejtezőjében Düsseldorfban 2019. június 18-án.

MTI/Illyés Tibor

 

Siklósi Gergely (j) és az ukrán Bohdan Nikisin a vívó-Európa-bajnokság férfi párbajtőr versenyének selejtezőjében Düsseldorfban 2019. június 18-án.

MTI/Illyés Tibor

 

Andrásfi Tibor (b) és a norvég Arthur Grosse a vívó-Európa-bajnokság férfi párbajtőr versenyének selejtezőjében Düsseldorfban 2019. június 18-án.

MTI/Illyés Tibor

 

ű

Andrásfi Tibor a norvég Arthur Grosse elleni asszó előtt a vívó-Európa-bajnokság férfi párbajtőr versenyének selejtezőjében Düsseldorfban 2019. június 18-án.

MTI/Illyés Tibor

 

Koch Máté (j) és a román Szilágyi Adrián Ciprián a vívó-Európa-bajnokság férfi párbajtőr versenyének selejtezőjében Düsseldorfban 2019. június 18-án.

MTI/Illyés Tibor

 

A spanyol Yulen Pereira (b) és a luxemburgi Flavio Giannotte a vívó-Európa-bajnokság férfi párbajtőr versenyének selejtezőjében Düsseldorfban 2019. június 18-án.

MTI/Illyés Tibor

 

Andrásfi Tibor (b) és az ukrán Roman Szvicskar a vívó-Európa-bajnokság férfi párbajtőr versenyének selejtezőjében Düsseldorfban 2019. június 18-án.

MTI/Illyés Tibor

Videók