Magyarország-Portugália: este visszavághatunk a vereségért

A mieink eSportban vághatnak vissza a luzitánoknak.


Az eSport FIFA magyar válogatott ma este 22.10-től világbajnoki selejtezőt vív Portugáliával, a mérkőzést itt lehet figyelemmel követni.. A sportággal kapcsolatban Poór Tamás mondta el a legfontosabb tudnivalókat.

 

Így trollkodott bolondok napján Hosszú Katinka - fotók " ÚSZÁS › Friss hírek

Megszokhattuk már Hosszú Katinkától, hogy mindig vevő egy kis poénra. Viccelődött már azzal, hogy kopaszra nyíratta haját - ezúttal komolyabb vizekre evezett. Avagy így került az Iron Team az Országházba!

"A FIFA Pro Clubs játékmódjáról van szó, ennek a lényege, hogy mindenki egyetlen egy játékost irányít, tehát a csapatok 11 a 11 ellen játszanak. A magyar válogatott keretének 95%-át a nemrég hivatalos nemzetközi szövetség (FVPA) által is elismert és nyilvántartott bajnokság játékosai adják, egyetlen Bundesligában játszó játékosunk van. Lényegében minden úgy működik mint a valóságban, van Európa Liga, Bajnokok Ligája és válogatott szinten is Eb, vb, Interkontinentális bajnokság.Tehát abszolút minden a valóságnak megfelelően működik, azon kívül, hogy azért jóval kevesebb ország ad válogatottat és nincsenek külön selejtező csoportok, hanem a nyári világbajnokságra már bekerült csapatok játszanak oda-visszavágós rendszerben (összesen 18 csapat). A VB 16 csapatos, de 2 csapat "szabadkártyával" bekerült, így 2 csapat nem fog bejutni a júniusi vb-re. A válogatott eddig meglepően jól áll, Svájc ellen egy győzelem, egy döntetlen a mérleg, a világbajnoki ezüstérmes franciák ellen sikerült egy döntetlent összehozni egy vereség mellett, és a szintén éremesélyesnek tartott Algéria ellen is egy 1-1-et sikerült összehozni, sőt a tunéziaiak ellen kettős győzelmet arattunk, így jelenleg a válogatott vezeti a selejtezőcsoportot."
 

Hihetetlen kézilabdás öngól Németországból - videó " KÉZILABDA › Európai kézilabda

A Bundesligában a Wetzlar a Minden együttesét győzte le 26-22-re. A PPD Zagreb nem volt ellenfele a magyar bajnoknak. A Wetzlar sikeret annak ellenére nem forgott veszélyben, hogy a gárda egyik játékosa saját kapujába dobta a labdát. Kézilabdában ritka az öngól, ezért is érdemes megtekinteni a videót.

A portugálok elleni mérkőzéssel kapcsolatban Poór elárulta, nagy csata várható, a felkészülés során 1-1-es döntetlen mellett sikerült 1-0-ra legyőzniük az ellenfelet. Hozzátette, szeretnének revansot venni Dzsudzsákék lisszaboni vereségéért. 

Videók