Különleges sportágak képviselői is megmérettetik magukat a Ki Mit Tube-on

Két hete vette kezdetét vette Magyarország első tehetségkutatója, a Ki Mit Tube, ami a YouTube-on zajlik! A világ legnagyobb színpadára állva most bárki bebizonyíthatja, hogy mire képes.


 A Ki Mit Tube zsűrije legalább annyira sokszínű, mint az indulók mezőnye: Puzsér Róbert (kritikus), Szirmai Gergő (Magyarország egyik legismertebb YouTube sztárja), Kovács Patrícia (színésznő), Sárközi Gyula (koreográfus), Saiid (rapper), Fluor Tomi (rapper), Péterfy Bori (énekesnő-színésznő), Mondik Noémi (képzőművész), Puskás Peti (énekes), valamint Ács Dani és Tamás Bence Gáspár (újságírók) alkotják a csapatot, amely napról napra, hétről hétre elemzi a produkciókat. A zsűri tagjainak szigorú, vagy támogató videókommentjeit az indulók produkcióival együtt a kimittube.hu portálon találjuk meg. Az elmúlt két hétben több amatőr sportoló és lelkes csapat is jelentkezett, hogy versenybe szálljon az értékes díjakért. Őket mutatjuk be röviden.

A BRSS ugróköteles csoport egy pici faluból indult, 1999 óta versenyszinten űzik az ugrókötelezést – a csapat 4 nagyon szimpatikus lányból áll, akik szeretnék, ha minél többen felfigyelnének rájuk.

Gyarmati Panka még csak 21 éves, de már junior világbajnok snowboardos. Számára ez nem csak sport, hanem életstílus, imádja az adrenalint.

A Zen Bu Kan Kempo csoport egy flashmob produkcióval nevezett be a versenybe, amelyet a Hősök terén forgattak.

Péter Atya ebben a videóban profikat is meghazudtoló foci freestyle-lal kedveskedik Szász Kitti világbajnoknak.

Dride Show - egy ugróköteles, egy BMX-es, egy freestyle focis, freerideres alkotta csapat jó hangulatú videója.

Videók