„Kiváló rendezvény” minősítést kapott az asztalitenisz vb

69 évet kellett várni a lehetőségre. A szervezők jól éltek vele. Csillagos ötös lett a nemzetközi értékelés.


 
A Liebherr 2019 asztalitenisz-világbajnokság megkapta az „outstanding organisation", azaz a kiváló rendezvény minősítést. Az ezt jelképező elismerést Thomas Weikert, a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) elnöke adta át Nátrán Rolandnak, a Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) elnökének az ITTF budapesti közgyűlésén.
 
 
A magyar és a nemzetközi szövetség elnökei
 
Lajtai Kristóf, a világbajnokság versenyigazgatója szerint igyekeznek a vb hátralévő időszakában ugyanezt a színvonalat biztosítani.
A versenyigazgató és a vb kabalafigurája, PONGI
 
„Hatalmas elismerés és roppant megtisztelő. Azért dolgozunk, hogy a hátralévő versenynapok alatt is ilyen legyen a világbajnokság megítélése" – mondta a sportvezető, aki hangsúlyozta: ezt a díjat mindenki megkapta jelképesen, aki részt vett a vb előkészítésében és most is azért dolgozik, hogy zökkenőmentes legyen a budapesti világbajnokság.
 
„Kiemelkedő munkát végez a szervezőbizottság, odaadó hozzáállást tanúsítanak az önkéntesek, de a médicsapat is éjt nappallá téve dolgozik. Örülök, hogy ennek a jól működő gépezetnek az egyik alkatrésze lehetek" – mondta Lajtai Kristóf.
 
 
Magyar pillanatok
 
András Csaba akcióban
 
 
Felkészülés a mozdulatra: Hartbrich Leonie
 
Az asztalitenisz-világbajnokság április 28-ig tart a Hungexpón.
 
 
Forrás: MOATSZ
Fotók: http://wttc2019.hu; MOATSZ, ITTF
 
 
 
 
 

 

Videók