Kínai világcég támogatja az Aján Tamás vezette IWF-et

Együttműködési megállapodást írt alá Budapesten az Aján Tamás személyében magyar elnök irányította Nemzetközi Súlyemelő Szövetség (IWF) és az egészségtámogató, illetve táplálék-kiegészítő termékeket gyártó kínai világcég, a Zhen-Ao Group China.


   
Az egyelőre két esztendőre szóló, de kölcsönös elégedettség esetén meghosszabbítható szerződést Aján Tamás és Pan Hsziao-fej (Pan Xiao-fei), a kínai cég elnöke látta el kézjegyével. 
   
A magyar sportdiplomata az MTI érdeklődésére elmondta: tudva, hogy manapság milyen veszélyeket rejtenek a táplálék-kiegészítők, az együttműködés szerződéses megerősítése előtt a Zhen-Ao a legmegbízhatóbbnak tartott kölni doppingellenőrző laboratóriumban bevizsgáltatta termékeit.
 
A cég, amelynek több mint 60 féle terméke van, nem csupán a kínai élsportolókat támogatja. Nemrég például az amerikai olimpiai csapatot is ellátta készítményeivel, s a világ több mint 20 országában jelen van kínálatával – említette meg az IWF első embere.
   
Szponzoráló partnerként az IWF-től reklámlehetőséget kap a cég, amelynek termékeit a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség 189 tagországában is ismertté teszi.

Videók