Eszméletlen szexi fotósorozat készült az olimpiai bajnokról

Garantáltan eláll az ember lélegzete.


A ritmikus gimnasztika egykori sztárja, Karolina Szevasztjanova egy új fotósorozattal rukkolt elő, amitől garantáltan eláll az ember lélegzete, nem csoda, hogy a rajongók egy görög istennőhöz hasonlítottak.

Szevasztjanova a 2012-es londoni olimpián a tornasportban szerzett ötkarikás aranyérmet, majd mindössze 17 évesen nyugdíjba vonult, azóta Monte Carlóban éldegél. Nyolc éve egyébként éppen őt választották meg a nyári játékok szépségkirálynőjének.

A 25 éves orosz hölgyről elképesztően szexi fotósorozat készült, amiből természetesen pár képet már meg is osztott rajongóival az Instagram-oldalán, ahol már 453 ezren követik.

Az egyik képen Szevasztjanova egy fürdőszoba mosdóján pózol egy szál fekete fehérneműben. Mit ne mondjunk, a dögös szépségkirálynő látványa megér egy misét.


Az olimpiai bajnok tornász cseppet sem szemérmes képei vegyes fogadtatásban részesültek a rajongók által, bár a többség tetszését elnyerte. Volt olyan kommentelő, aki konkrétan egy görög istennőhöz hasonlította a volt sportolót.
 

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

can't stop posting these photos @jurij.treskow

Karolina (@karolisha.s) által megosztott bejegyzés,


Szevasztjanyova egyébként Oroszország egyik legmegosztóbb sportolója. Nemrég Conor McGregorral flörtölt Monte Carlóban, korábban pedig azzal okozott botrányt, hogy a híres orosz jégkorongozó Alekszandr Ovecskin magánéletébe tiport bele. A Stanley-kupa-győztes sportoló és a teniszező Maria Kirilenko szakítását Szevasztjanovának tulajdonították. Kirilenko felmondta az eljegyzést, miután közös képek jelentek meg a vőlegényéről és az egykori tornászról.
 

 

 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jurij.treskow

Karolina (@karolisha.s) által megosztott bejegyzés,

Forrás:rt.com

Kép: Instagram / karolisha.s

Videók