David Beckhammel veszekedett szilveszter éjjel Ron Dennis

Egy luxusüdülőben „esett egymásnak” szilveszter éjjel Ron Dennis és a korábbi focista, David Beckham…


A szereposztás nem is lehetett volna érdekesebb a brit bulvármédia számára: a McLaren nemrég eltávolított vezetője, Ron Dennis, a címlapokon állandó szereplőnek számító David Beckhammel vitázott, ráadásul még a tévés szakács, Gordon Ramsey is jelen volt. A Daily Mail számolt be az esetről, mely az előző év utolsó napjának estéjén történt egy Maldív-szigeteki szállodában - jelezte az m4sport.hu.
 
Ron Dennis és David Beckham mindketten a One&Only Reethi Rah szállodában vett részt egy gálavacsorán. A McLaren korábbi ügyvezető igazgatója a nagyjából harmincfős társaságával ezt követően a szilveszteri ünnepi műsor helyszínére érkezett meg, ahol a VIP-vendégeknek fenntartott legjobb részeken foglaltak helyet. Társaságából viszont páran olyan székekre huppantak le, melyeket a csak később érkező David Beckhamnek, családjának, valamint a focistával együtt érkező Gordon Ramseynek tartottak fenn.
 
A Daily Mail szerint egy Beckhamékkel érkező hölgy a hely átadására kérte az egyik vendéget, amire a Beckhammel egyébként jó viszonyt ápoló Dennis indulatosan fölemlegette, milyen sokat fizetett azért, hogy itt lehessen, majd hangos szóváltásba keveredett a korábbi angol válogatottal is.
 
 
A „botrány” egy másnapi bocsánatkéréssel zárult, az egyik résztvevő szerint pedig távolról sem volt olyan komoly, amilyennek tűnt (vagy feltüntették). „Azt el kell ismerni, hogy felemelték a hangjukat, de ez csak vihar volt egy kanál vízben. Régóta ismerik egymást, és másnap mindent elrendeztek” – nyilatkozta Dennis egyik barátja.
 
Az eset kapcsán volt, aki máris felemlegette, Dennis mclarenes visszaléptetésében komoly szerepet játszott a brit nehéz természete, nyers stílusa, mellyel egyre kevésbé voltak elégedettek tulajdonostársai. Ő mindezt leköszönésekor határozottan cáfolta. „Valótlanok az leváltásommal kapcsolatban felhozott indokok. A vezetési stílusom ugyanolyan, mint amilyennel sikeressé tettem a McLarent, és amilyennel húsz bajnoki címet nyertünk, valamint több mint nyolcszázötvenmillió angol fontos éves bevételre tettünk szert” – mondta akkor.

Videók