Célba ért a 12 éves vízipólós fiú felajánlása - Exkluzív interjú

Draganics Laci kezdeményezésére licitet hirdettünk az Európa-bajnok vízilabda-válogatott által dedikált pólóra. Az ereklye most méltó helyre került.


A koronavírus-járvány kellős közepén megható felkérést kaptunk, részt vettünk egy 12 éves fiú álmának megvalósításában.

Draganics László és édesanyja keresett meg bennünket azzal, hogy segítsünk elárverezni a fiú pólóját, amit a vízilabda-válogatott tagjai írtak alá.

Laci nagy álmot dédelgetett: a Szent László Kórház dolgozóit és betegeit  szerette volna támogatni a vírus elleni küzdelemben.

Egyetlen pillanatra sem volt kérdés, hogy megszervezzük a licitet az oldalunkon, ezzel segítve a vízipólós fiú tervét. Laci ugyanis nem csak rajong a vízilabdáért, hanem hetente ötször edzésre jár, az ESMTK-nál vízipólózik.

Az licit nyertese, egyik kedves olvasónk, aki azonnal átutalta a Szent László és Szent István Kórház Betegeiért, Orvosaiért és Dolgozóiért Alapítványnak a felajánlott összeget, de az ereklye, a dedikált póló a fiúnál maradt.

Ezért a kórházzal együttműködve megszerveztük, hogy Laci féltett kincse méltó helyre kerüljön a Szent László Kórház épületében, amit személyesen adtunk át.

A 12 éves hős is segített a koronavírus elleni harcban

(null)

Lacit a kórházban nagy szeretettel fogadta Szűtsné Bárdos Gyöngyvér telephelyi vezető ápoló és Sztán Lászlóné vezető ápoló, akik biztosították a fiút arról, hogy adománya méltó helyre, a Szent László Kórház díszterme előtti folyosóra kerül.
 


A 12 éves hős adománya a Szent László Kórházba került (Fotó: Sport365/Erdős Géza)

Ahogyan a kórház képviselői is hangsúlyozták, elismerésre méltó, hogy egy ekkora fiúnak ilyen hatalmas szíve van, és kitartott amellett, hogy másokon segítsen.

Borítókép: Sport365/Erdős Géza

Sport365.hu - Licitáljon a Szent László Kórház támogatására!

Egy 12 éves kisfiú, Draganics László álmát szeretnénk valóra váltani. A fiú elhatározta, hogy támogatja a Szent László Kórház munkáját, és gyűjtést szervez azért, hogy egy újabb lélegeztetőgéphez juthasson az intézmény. Laci Pesterzsébeten él 3 testvérével és anyukájával. Amikor meghallotta, hogy milyen sokan betegednek meg a koronavírus-járvány miatt, megkérte az édesanyját, hogy valahogyan támogassák a Szent László Kórházat.

Videók