Az Exatlonos versenyzőről elkészült az év fotója

Mórádi Zsolt kick-box világbajnok a közösségi oldalán osztotta meg a fantasztikus felvételt.


Mórádi Zsolt tízszeres kikc-box világbajnok oszott meg közösségi oldalán egy képet, melyről még maga is viccesen megjegyezte, hogy photosoppal készült.

Az igazság viszont az, hogy Mórádi egy balatoni stégről ugrott el a kép kedvéért, és mutatta be az általa előszeretettel használt rúgás fajtát.

Bár ennek a rúgásnak nincs külön elnevezése, a Mortal Kombat nevű játékból, és az abból készült filmből is ismerős lehet.

Mórádi Zsolt korábban bemutatta már ezt a technikát egy Sup-ról felugorva is. Hogy egy vízen ingadozó deszkáról mennyire nem egyszerű véghezvinni a gyakorlatot, az is bizonyítja, hogy a világbajnok kick-boxosnak 13 alkalommal kellett nekifutnia, hogy a tökéletes kép elkészüljön.

Mindenestre gratulálunk a kiváló mozdulatért, a fotósnak pedig az elkapott pillanatért.

  

 
Fotó: Mórádi Zsolt

 

Sport365.hu - „Az Exatlonban szerzett népszerűségem a kick-boksz szolgálatába fogom állítani"

Mórádi Zsolt a Sport365-nek adott exkluzív interjút. A tízszeres kick-box világbajnok beszélt többek között arról is, hogy mivel foglalkozik jelenleg, illetve mivel tölti idejét visszavonulása óta. Exkluzív interjú Mórádi Zsolttal, aki sokkal több, mint egy Exatlon versenyző. - Mórádi Zsolt mit csinál, miből él meg, mivel foglalkozik a sportkarrier és az Exatlon után?

Sport365.hu - Online gyakorlati képzéseket tart a magyar kick-box világbajnok

A TV2 extrémsport reality-jébe tett kitérő és a koronavírus járvány okozta leállások után ismét a kick-box teszi ki Mórádi Zsolt napjainak túlnyomó részét. A tíz világbajnoki címével a sportág történetének legeredményesebb versenyzőjét még két évvel visszavonulása után is annyira becsben tartják, hogy több online szeminárium megtartására kérték fel.

 

Borítókép: facebook/Mórádi Zsolt

Videók