A Tiszaújváros és az Újbuda triatlonosai nyerték a klubcsapat ob-t

Kiélezett csaták, címvédés és fordulatok


 
A férfiaknál a Tiszaújvárosi TK, míg a nőknél az Equilor Team Újbuda SE nyerte meg a sprinttávú abszolút versenyt a XXVIII. Tisza Triatlon klubcsapat országos bajnokságon Tiszaújvárosban.
 
Ideális versenykörülmények mellett az idei ob-n kiélezett csatákat követően dőlt el a bajnoki cím sorsa: a férfiaknál címvédés történt, a nőknél viszont a tavaly csak bronzérmes újbudaiak diadalmaskodtak.
 
Lehmann Bence és Lehmann Csongor tavaly is a győztes tiszaújvárosi férficsapat tagja volt, viszont ezúttal Sinko-Uribe Aurél és Sinko-Uribe Ábel társaként bizonyult a legjobbnak 57:46 perc alatt. Második helyen a Mogyi SE végzett (58:03 p), míg harmadikként a Debreceni Sportcentrum UP2-es (ifikből és juniorokból álló) csapata ért célba (59:06 p).
 
A nőknél az újbudaiak Fuchs Renáta, Polonyiné Svéd Krisztina, Bragmayer Zsanett összeállításban 1:03:56 óra alatt teljesítették a távot. A második helyen az Újpesti TE (1:04:55 ó), a harmadikon a Tiszaújvárosi TK (1:05:36 ó) elitcsapata zárt. A tiszaújvárosiak tavaly aranyérmes UP2-es együttesében szerepet kapott Kovács Anna, Tóth Anna, Bóna Kinga ezúttal kénytelen volt megelégednie a negyedik helyezéssel.
 
 
Fotó: Facebook/Lehmann Bence
 

Videók