A szexi golfozónő mellbedobással is betalál otthon a lyukba - Videó

Paige Spiranac számos technikát mutatott be a rajongóinak.


Talán az unalomnak köszönhetően, de a karantén ideje alatt mindenkiből előbújik a kreativitás. Nincs ezzel másképp az egykori profi golfozó, Paige Spiranac sem, aki különleges trükkökkel lepte meg a rajongóit.

Az amerikai szépség a koronavírus-járvány miatt otthonában tölti idejét, és meglehetősen találékony, hiszen újszerű stílusban villantotta meg tehetségét. Már ami az ütéseket illeti.

A 27 éves hölgy ugyanis megosztott egy videót az Instagram-oldán, amelyen különböző ütési technikákat mutat be a követőinek. Paige az otthonában felállított mini golfpályán számos stílusban mutatta be milyen technikák léteznek. A hagyományos jobb és bal kezes ütésektől kezdve az egészen szokatlanokig. Az egyik ütésnél ugyanis Spiranac a mellei közé vette az ütőjét és úgy juttatta be a labdát a lyukba. A videót már több mint 1,2 millióan látták.

I love putting because it's all about feel and confidence. There's no right or wrong way to grip the putter. Here are some of my favorites! Let me know if I missed any

122.4k Likes, 4,626 Comments - Paige Spiranac (@_paige.renee) on Instagram: "I love putting because it's all about feel and confidence. There's no right or wrong way to grip..."


Borítókép: Instagram/paige.renee

Sport365.hu - "Szexin öltözök, de nem vagyok szajha, sportoló vagyok"

Paige Spiranac az egyik legismertebb női golfozó a világon, ám ezt nemcsak tehetségének, hanem kinézetének is köszönheti, bevallása szerint ez azonban nem mindenkinek a tetszését nyerte el. Az amerikai golfozó 22 éves korában elkezdte a profi pályafutását. Első komoly megmérettetése az Omeba Dubai Ladies Masters elnevezésű verseny volt, ahol a vártnál gyengébben teljesített, hiszen a 101.

Videók