A szexi golfozónő már most falatnyi fehérneműben pózol a fa alatt

Úgy tűnik, idén előbb jött a karácsony.


A 25 éves angol golfozó, Lucy Robson közösségi oldalán mutatta meg vadítóan dús idomait.

Köztudott, hogy Angliában nagyon hamar elkezdik a karácsonyi készülődést, a fenyőfát például már november végén, december elején felállítják. Nos, a csinos golfozónő, Lucy Robson is már javában hangolódik az ünnepekre, legalábbis erről árulkodik legújabb Instagram-posztja, amelyen egy falatnyi piros csipke fehérneműben pózol a fa mellett.

Talán kissé korai, lévén, hogy még a Mikulás sem jött el, éppen ezért felmerül bennünk a kérdés, hogy mire számíthatunk tőle karácsonykor?!

Mindenesetre kíváncsian várjuk, mivel rukkol elő az elkövetkezendő hetekben a szőke bombázó, aki tavaly például bemutatta hogyan is kell egy golfozónak stílusosan feldíszíteni a karácsonyfát.

Kép: Instagram/lucyrobson

Sport365.hu - A szexi golfozónő bizalmi tesztje a legtökösebb videó, amit ma látni fogsz a neten!

Ismét nagyon komoly videóval hívta fel magára a figyelmet a profi brit golfozó és Intagram-sztár, Lucy Robson, akinek a népszerűsége egyre csak nő. Legutóbb egy meglehetősen merész videót osztott meg az Instagram-oldán, a hozzászólások alapján a rajongókat határozottan sokkolta. Robson egyébként rendszeresen posztol az Instagram-profiljára szexi képeket, golfozós videókat, amikkel természetesen rendre elkápráztatja az immáron 846 ezres követőtáborát.

Videók