A legendás Wayne Gretzky lánya anyaszült meztelen képet villantott

Paulina Gretzky az interneten, vőlegénye, Dustin Johnson pedig US Masters versenyen aratott sikert.


Dustin Johnson a golf pályán aratott óriási sikert, menyasszonya, Paulina Gretzky pedig az interneten.

Amint arról korábban már beszámoltunk, a világelső Dustin Johnson nyerte meg a profi golfozók idei harmadik, egyben utolsó major versenyét, a 11 millió dollár összdíjazású US Masterst. A Masters első helyéért járó legendás zöld zakó mellé az amerikai golfozó 2.07 millió dollárt is kapott.

A múlt vasárnapi lenyűgöző major sikere után a világelső egy magángéppel elutazott vakációzni a Karib-tengerre menyasszonyával és barátaival. A tengerparti nyaralás alkalmával Gretzky szombaton az Instagram oldalán osztott meg egy zavarba ejtő képet, amelyen egy szalmakalapon kívül semmi más nem takarja.


„Je l’aime St. Barths” - írta a 31 éves modell, ami magyarul annyit tesz: „Szeretlek St. Barths”.

A képen keresztbe tett lábakkal ül egy fa deszkán, kezeivel pedig gondosan eltakarta a melleit. A pózt látva azt gondolhatnánk, hogy Gretzky konkrétan lemásolta az amerikai modell és valóságshow-szereplő, Kyle Jenner híressé vált képét, amellyel tavaly népszerűsítette a szépségápolási termékeit.

Johnson és Gretzky 2013 óta alkot egy párt, azóta két gyermekük született, Tatum (5) és River (3).

 

Wayne Gretzky, a valaha volt egyik legnagyobb jégkorongozó lánya rendszeresen tesz közzé magáról pimasz és provokatív fotókat a közösségi médiába. Alighanem a rajongói legnagyobb örömére, az Instagramon egyébként már közel 920 ezer ember követi.

Íme, egy válogatás minden idők legponterősebb NHL-játékos lányának képeiből:

 

 

 

 

 


Forrás: rt.com

Kép: Getty Images/Instagram/paulinagretzky

Videók